Benimki kardeşlerim Her hafta ya biri ölüyor ya bir hastanede ya biri hapiste Senarist ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim ama yine de cumartesileri bazen takılı kalmıyor değilim benim izlememin sebebi de acaba düzelecek mi 😅💁🏻♀️
Saçma bulduğunuz ama kendinizi ekran başında bulduğunuz bir dizi var mı?
Tv de dizi izlemeyi uzun zaman önce bıraktım ama bir zamanlar çalıştığım yerin televizyonunda ATV kanalında Kertenkele dizisi yayınlanıyordu. Dükkandakiler takip ettiği için bende izlemek durumunda kalıyordum. 😃
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben pek sevmedim o diziyi ya hatırlıyorum iyi yapmışsın bırakarak zaten günümüzdeki diziler pek anlamlı değil😅
Ya benim Türk dizileriyle hiç aram yok. Cidden şu klişelenmiş zengin patron fakir kız temalı diziler baydı. Ya da gelen yaz dizileriyle aldatma , ensest ve liseli dizilerinin konusunda baydı. Ama reytinglerin tavan yaptığı diziler hep bunlardır. Bu yüzden yapımlar artık klasikleşmiş bu temalı hep önümüze sunuyor ama nedense hep tutuyor. Gönül Dağı hariç gereksiz be..
Emanet isimli bir dizi var. Başrol oyuncularının ikisi bi boşanıyo bi evleniyo artık ne kadar saçma olduğunu farketsem de pür dikkat izliyorum yine sonunda ne olacak diye 😂
Aa ben bayadır bu diziye de bakamadım yoğunluktan bugün günlerden kardeşlerim değil mi hahah
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aman boş ver iyi ki izlemiyorsun insanı sinir ediyor Akif karısını dolandırdı klasik yani emel yemek yiyor asiye şu aralar trip atmıyor doruğa Aybükeyle samimiyetsiz aşkı devam ediyor harika ölecek hamileymiş çünkü çıkacak diziden sana özet geçtim. Şengül Orhan’ı boşacak boşacak hala boşamadı ahhshshs😂