En son quest isimli bir programa yer verdim eğlenceli bir yarışma programı selana, harry potter karışımı gibi düşünülebilir ama yarışmadan çok sanki dizi izliyormuş gibi havası var efektler kurgular harika👍
hayır ya dün gece sinirlerim acayip bozuldu. sessiz bir yer adında film açtım yarım saat bekledim ha konuştular ha konuşacaklar meğersem filmde konuşma yokmuş bak heyheylendim yine yazarken... sonra dedim az keyfin yerine gelsin zeynep dünya savaşı z açıp ilk 15 dakikasını izledim baktım iyiyim kapadım izlemiştim o filmi zaten efsaneydi. öyle işte sinir bozucu bir deneyimdi benim için
Aldım hocam , en son dizi olarak Erşan Kuneri'yi izledim ve cidden bölümleri farklı olunca ve oyuncu kadrosu da sevdiğim isimler olunca sıkılmadan izledim. Baya da hoş bir yapım olmuş. Film olarak da The Adam Project izledim , gerçekten harika idi film. Zaten Ryan Reynolds filmleri kötü olmuyor :)
Ben olarak Erşan Kuneri'yi izledim. İzledikten sonra gerçekten keyif aldığımı hissettim. Çünkü sıra dışı ve bu dönemde pek rastlanmayan güzel bir dizi yapmış.
Bu görseldekini izlemeye çalışıyorum. 3. Bölüm bir sıkıcı geldi bana, izleyemiyorum adeta. İlk 2 bölümü sevmiştim oysaki. Bakacağım artık bir ara devamına. Keyifli sayılır diyebilirim şimdilik henüz sonuna gelmedik.
Gerilim türünde genelde pek tutulmamış filmler tercih ediyorum ben. Simon'un laneti filmi mesela pek kimse bilmez ben halen yıllar oldu her sahnesini hatırlarım güzeldi benim için. Senaryodan daha çok işleyiş önemli. Konu basit değil ama işleyiş çok basitti arınma gecesinde.