Selâm, Ben en son dizi olarak Arka sokaklar da ağladım. Hüsnü ve Rıza baba vurulunca. Film olarakta Naim Süleymanoğlu filmi çok güzeldi. En son hangi diziyi/filmi izlerken duygulandınız?
🎥 Again 18 🎥 Bu bir kdrama dizisi. 16 bölüm var ve bölümler 1 saatlik. Romantik, komedi, dram, gençlik, fantastik/bilim kurgu türlerini içeriyor. Ben bu filmi Koredizileri. tr kanalından izledim. (Diğerleri açılmıyordu.) Kısaca diziden bahsedeyim: Dizi boşanma raddesine gelmiş bir çiftin ve çocuklarının etrafında dönüyor. Zaman zaman evlenmeden önceki ve evliliklerinin ilk yıllarında yaşananlarda gösteriliyor. Bu ailenin babası 18 yaşındaki haline geri dönüyor.(Görünüş olarak) Eşinin ve çocuklarının yaşadıklarını, onun için yaptıkları fedakarlıkları ve bir çoğunun farkında olmadığını ve onların ihtiyacı olan daha önce fark edemediği şeyleri görüyor. Aynı şekilde anne rolünü oynayan kadında kocasının kendisi ve çocukları için yaptıği şeyleri farkediyor. İkiside boşanmaktan pişman çünkü bir çok sorunu en başından güzelce konuşmadıklarını birbirlerine karşı tamamen dürüst olamadıklarını fark ediyolar. Ayrıca annede babada çocuklarını yeterince tanımadıklarını, neler yaşadıklarını bilmediklerini farkediyorlar. Mutlaka izlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Hem ağlatıyor hem güldürüyor. [İzlediyseniz veya izlerseniz görüşlerinizi yazar mısınız? 😁]
Bazen dolup dolup ağlayamaz insan, bir kıvılcım ister ya işte o bende de oluyor böyle bir durumda kalınca Babam ve Oğlum filmini izliyorum. Hıçkırıklara gark oluyorum. Kimine komik geliyor bu yaşadığım duygu durum ama ben tamamen arınmak olarak görüyorum...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akşam ki bölümünü izlerken duygulandım. Sezon finali bölümü olsaydı ancak bu kadar kaliteli bir bölüm çıkabilirdi. Ağlamaktan içim çıktı resmen.
ağladın mı yuh ki yuh! dizi izlerken ağlanırmı yahu ne tuhaf duygularınız var. ben dizi pek izlemem izlesemde ağlayaak kadar değilim olmadık şeye duygulanıcak kadar basit duygularım yok
After Life (diriliş): sonu çok kötü bitti şizofren bir adamın çocuğu da kendine benzetmesi ve kendine inandırdiğı şeyleri yapması insanları canlı canlı gomessi çok acı bişey.. icin de aşkta var tabi oda kötü bitiyor
En son Sweet Home'u hem izlerken hem de okurken ağlamıştım webtoon da son 5 bölüm gözüm dolu doluydu son 2 bölüm iyi ağlamıştım. Dizide de finalde ağlamıştım sanırım başka duygulandığım olmadı