Ya bunu bir şeydir diye izlemeye başladım orada burada çok karşıma çıkıyodu "vaouv" dedim, "vaoauaeouv konusu iyiye benziyo bence de arınalım" filan ama bi nane değilmiş yahu. Valla hayal kırıklığı yaşıyorum ikinci filmindeyim ama bir buçuk saatlik filmi dört-beş saattir bitiremedim abe böyle sıkıcı film mi olur beailgili görselSizce nasıldı :d SPOİLER SERBEST ATIŞŞŞ
Arınma Gecesi film serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Serinin bütün filmlerini izlemiş biri olarak seriyi genel anlamda başarılı buluyorum. En azından ortada bir senaryo ve bir fikir var. Fikrin işlenişi, farklı ve ilgi çekici. Birbirinin kopyası gerilim filmlerini izlemekten iyidir bence..
Ya ben seviyorum ilk ikisi iyiydi gerçi ben bir seri film ya da diziye başlarsam sonunu getiririm , sıkılır mıyım o ayrı ama arınma gecesinin filmlerini ve dizisini izlemiş biri olarak söylüyorum sıkıldığım anlar olsa da kesinlikle kötü diyemem filme orta aksiyon ve puan alımı okey olur. Tabi herkesin zevki başka saygı duyulmalı bu tür konularda.
Ya haha büyütmek değil de bekletmeyi sevmem ben ondan öyle. Önerilerimi söyleyeyim sana.. Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi , Prestij , Sonsuz , Satranç , Kaçak Yolcu , Yarının Savaşı , Red Notice , Önemsiz Biri , Zihin Gezegeni
ne ise araştırdım hepsini çoğuna bakıcam hatta bi tanesi baya derinmiş ordan başka bir filme de rastladım tabi aslında kitaptan uyarlama gene her ne ise sağ ol:d
Aynı fikirdeyim ben de izlemeye başladım hep şu abartıp duran milletin önerilerinden dedim ya bi bakayım ne övdüler bitmedi izlemeye başladım on onbeş yirmi dakka başı ileri sarıyorum en sonunda beş dakikada sonuna geldim hiç güzel değildi ikincisini mikincisini de izlemedim izlemicem de vallah
İlk izlediğimde pek etkilenmedim ama en son bir tanesini açtık cok rahatsız oldum kanlardan falan baya kötü hissettim kapattık gerçekçi geldi fazlasıyla kan görüntüsü ve ekranda cok fazlaydı sanki