Diziler & Filmler En sevdiğiniz hint filmi hangisi? единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ⚠️Hint filmi sevmeyenler görüş belirtmesin⚠️Benimki Ramaiya Vastavaiya ve Chennai Express Görseldeki de Mardin'de ve İstanbul'da sahneleri olduğu için güzel Güncellemeler+1 yıl Sizin görüşlerinize göre izleyeceğim ✨ En sevdiğiniz hint filmi hangisi? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Vay be adamlar bizim memleketin fotoğrafını kullanmışlar :) 1 4 Yorumla единорог +1 yıl Siz de mi Mardin'lisiniz? Film zaten orada çekildi aslında Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Evet, Mardin'den uzakta bir Mardinliyim Yorumla единорог +1 yıl Olsundu.. ben de uzaklaşmaya çalışıyorum. Mardin gezmek için tatil için güzel 🙃 Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Aynen öyle maalesef dediğin gibi :/ Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 936 cevap paylaştı. Bu konuda fazla ön yargım var. İmdb de bir kaç sene önce bir film görmüştüm 8.5 almıştı 20 dakika anca dayanabildim böyle saçmalık olmaz yani 0 1 Yorumla единорог +1 yıl Ehehdhdhdh adı neydi peki Yorumla
Vonsali Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Sevginin gücü ve hıçkırık izlemediyseniz tavsiye ederim 1 2 Yorumla единорог +1 yıl İzlemedim teşekkür ederim Yorumla Vonsali +1 yıl Rica ederim Yorumla
hakan3540 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 3 idiot. İki kere izledim yine izlerim 1 3 Yorumla единорог +1 yıl İzlemiştim 🌚 Yorumla hakan3540 +1 yıl Benim adım khan da güzel, çok izledim ama genelde isimlerini unutuyorum. Ha milyoner de harika bir filmdi. Yorumla единорог +1 yıl Teşekkürler🙏🏻 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. Pink3 idiotsBarfiSevginin gücü 1 0 Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ghajini çok eski ama unutamıyorum hic 2 1 Yorumla единорог +1 yıl Ahh evet o ve fanaa çok etkileyiciydi. Ama şimdi izlemediğim bir hint filmi izlemek istiyorum.. Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 461 cevap paylaştı. Dangal fena degildi 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 700 cevap paylaştı. Black 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Vay be adamlar bizim memleketin fotoğrafını kullanmışlar :)
Siz de mi Mardin'lisiniz?
Film zaten orada çekildi aslında
Evet, Mardin'den uzakta bir Mardinliyim
Olsundu.. ben de uzaklaşmaya çalışıyorum. Mardin gezmek için tatil için güzel 🙃
Aynen öyle maalesef dediğin gibi :/
Bu konuda fazla ön yargım var. İmdb de bir kaç sene önce bir film görmüştüm 8.5 almıştı 20 dakika anca dayanabildim böyle saçmalık olmaz yani
Ehehdhdhdh adı neydi peki
Sevginin gücü ve hıçkırık izlemediyseniz tavsiye ederim
İzlemedim teşekkür ederim
Rica ederim
3 idiot. İki kere izledim yine izlerim
İzlemiştim 🌚
Benim adım khan da güzel, çok izledim ama genelde isimlerini unutuyorum. Ha milyoner de harika bir filmdi.
Teşekkürler🙏🏻
Pink
3 idiots
Barfi
Sevginin gücü
Ghajini çok eski ama unutamıyorum hic
Ahh evet o ve fanaa çok etkileyiciydi. Ama şimdi izlemediğim bir hint filmi izlemek istiyorum..
Hint filmlerini hiç sevmem
3 aptal filmi güzel bence
Dangal fena degildi
Black