Çok film arasında kalıyor insan okadar güzel filmler var ki şimdi baba serisi desen yüzük serisinin hakkına girersin e yüzük dedin metrix serisinde diceksin eee fark knight efsanesi var şimdi ondan sonra eee tarantino yeni yapımlardan interstaller ve santraç var yazık olur yani birine versen he illa birine vericez dersen Royal game ye veririm en son izlediğim film ve şu an biraz etkisindeyüm galiba
Gerçekten iyi filmler var ama benim için bu film kesinlikle V for Vendetta. Filmde bir sinemaseverin isteyebileceği her şey var bana göre. Aşk, ihanet, devrim, gizem, mistisizm, toplumsal mesaj, insanın hayata farklı bir gözle bakmasını sağlayan ince replikler.. Oyuncuların muhteşem performansları.. Daha ne olsun ki...
Ben ikinci izleyişimde iki diyalog sayesinde iki farklı kitabı alıp okumuştum. Size de tavsiye ederim. Her defasında farklı şeyler keşfedilecek bir film bence..
Senaryo , oyuncular ve hikayenin bitişi önemli bu konuda. Aşırı çok film izledim ve beni etkileyen bir çok film var. Hangisinden yana kullanacağımı bilmiyorum ama soruya yönelik tek bir film olacaksa eğer 'Esaretin Bedeli'nden yana kullanmayı tercih ediyorum. Zaten IMDB olarak en yüksek filmdi öyle hatırlıyorum.