Diziler & Filmler Vizyondaki filmlerin bizim için dikkat çeken yanı nedir? TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Oyuncuları ve filmlerin dikkat çekici fragmanı olması. <3 :=) Alışılmışın dışında bir şey görmek istiyorum.#TauredKraliçesi <3 <3 <3 Güncellemeler+1 yıl #Barış_LonelyForever En fan takipçim. Hiç sohbetimiz bile olmadı ama harika yorumları var. Vizyondaki filmlerin bizim için dikkat çeken yanı nedir? Cevapla Film Soruları Nedir Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Sevdiğim aktör/aktris oynaması ve senaryosu, ayrıca filmde kullanılan müzikler ve görsel efektler vfx gibi dikkatimi çeken konular 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Trailer genelde çok iyi oluyor ama bazen film kötü oluyor. İzleyen yorumlarını takip ederim bu yüzden 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Benim için öncelikle filmin türü, konusu ve sonrasında oyuncu kadrosu. Benzer konuda filmler izlemekten sıkılırım. Farklı ve dikkat çekici olmalı. 1 0 Yorumla
Steppingstone Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Başrol oyuncuları ve ya konusu olabilir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğim aktör/aktris oynaması ve senaryosu, ayrıca filmde kullanılan müzikler ve görsel efektler vfx gibi dikkatimi çeken konular
Trailer genelde çok iyi oluyor ama bazen film kötü oluyor. İzleyen yorumlarını takip ederim bu yüzden
Benim için öncelikle filmin türü, konusu ve sonrasında oyuncu kadrosu. Benzer konuda filmler izlemekten sıkılırım. Farklı ve dikkat çekici olmalı.
Başrol oyuncuları ve ya konusu olabilir.
kadro konu tür ve tabi fragman