Selam KS ahalisi! Filmleri biraz da adrenalin patlaması yaşamak için izliyoruz desek yalan olmaz sanırım. O an; izlediğimiz filmin içine dalmak ve adeta adrenalin fırtınası yaşatan sahneleri hissetmek, hepimize farklı bir keyif verir. Peki ya sizin nabzınız ne tür sahnelerde yükseliyor?Hızlı ve Öfkeli izleyip nabzı yerinde sayan var mıdır ki? 🙄🙄
Bak hocam bu konuda Görevimiz Tehlike de , Tom Cruise sahneleri feci nabız yükseltir. O atlamalar , çarpışmalar falan ciddi manada baya iyidir. Bir de Son Durak filminden nabız yükselten bir çok olaylar oluyordu benim adıma.
Benim en çok nabzımı yükselten genelde korku filmleri oluyor. Özellikle kahramanın tek başına kaldığı ve ne olacağını ön göremediğimiz sahneler gerçekten de insanın aklını alır cinsten oluyor.
Hangi sahneler değilde aklıma siccin geldi 😬😬😬 yeminle sinemada izlediğim zaman yanımdaki adımı tanısam sarılacaktım. Ben manyak neden sinemada gidip tek başına bu filmi izliyorsun ki? Git sevgilinle elini tut izle.. Gerçi o zamanda sevgilim yoktu sanırım. Neyse konuya donecek olursak eger aha bu manyak piskopat kadındı. Alta görseli atıyorum 🙄