İlk seyir hakkını hangi en çok sevdiğin çizgi filmden yana kullanırdın?sizi hiçbir çizgi filme değişmem... düşündüm de değişebilirim herkes herkesi her şeye değişir :DCaillou, Caillou, I'm Caillou... That's me!
Zaman geriye aksın! Saat sabahın 8'inde hangi çizgi filmi açıp izlerdin?
Benim çocuğum da efsane çizgi filmler yer alırdı. Hatırladıklarım X men Spiderman İron man Buz adam ve arkadaşları Örümcek kadın Gijoe Dedektif konan Voltran He man Müfettiş gadget Varyemez amca Guffy Laff-A-Lympics Gerçek kötüler sınıf sınıf diye gülen köpek meşhurdu Ayı yogi Kaptan mağara adamı Taş Devri Scooby doo canım ile avanak çizgi filmi Maske Şirinler Retkit Darkwing Duck Ağaçkakan woody Beverly hills kızları Genç Bondu galşba James Bond çizgi filmiydi Richie rich Ninja kaplumbağalar Hayalet avcıları Başka bir maske dizisi takımlıydı çok güzeldi Ana beyin bunun isminden emin değilim ama oda güzeldi Power rangers Şeker kız candy Haidi Dijimon Aklıma gelenler bunlar ayrı ayrı harikaydı İllaki baktığım başkaları da vardır
Sonraları ise büyürken pokemon ben ten felan filan hep baktım
Jojo da Son Mohikan yayımlanırdı onu izlerdim. Arada saatleri değişirdi ya da kanal değişirdi Bugs Bunny falan izlerdim... Hey gidi günler be.. O günlerde her şey güzeldi ☹
3 tane bebekli bi çizgifilm vardı (adını hatırlamıyorum şu an) , şapkada ki kedi Laura nın Yıldızı Öcük ile Böcük Camp Lazlo Küçük Hezarfen Şirinler Johnny Test, Caillou.