Selam KS ahalisi! Bazen oyuncu kadrosundan veya internetteki yorumlardan etkilenerek bir film seçeriz ve izlemeye başlarız. Ama genelde; filmin ilk yarım saatlik bölümünde, film sizi içine çekemiyorsa o filmi bitirmek bir işkenceye dönüşebilir. Bazıları bir kere başladım artık bari sonunu bekleyeyim diyerek yine de filmi izlemeye devam eder. Sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu?İnception filmi benim için tam bir hayal kırıklığıydı...
Başladıktan sonra bitsin diye dakikaları saydığınız bir film oldu mu?
Ben izliyceğim filmi çok fazla araştırıp beğenmeden izlemediğim için böyle bi durumla karşılaşmadım sadece bazen arkadaşlarla beraber film izliyorum herkesim ortak kararı oluyo benim hoşlanmadığım tarz olsada herkes okey dediği için bişey demiyorum o zaman biraz bitsin istiyorum
Geç gelen bahar. Film 4 saat filan sürüyor abi siyah beyaz. Neyse bunu sırf finalden yüksek almak için izledim. İzledim bitirdim aradan 2 saat sonra beynimim fırında yandığını hissettim. Yani böyle başladım bitsin diye izlediğim filmler çok nadir oluyor. Ama filmleri zorla izlemek konusunda böyle bir olayım var abi ya.
Bayağı var ya.. şimdi bende büyük bir etki bırakmadıkları için isimlerini de hatırlayamıyorum. Hah! Biri aklıma geldi.. The İnvasion diye bir film vardı. Mesela onun gibi filmler ilk 10 dakikadan sonra kapatmama neden oluyor.