Size göre dünyanın en güzel filmi hangisi?

Tek bir filmi seçmek istemiyorum. Çünkü çok beğendiğim birkaç film var hepsi ayrı güzel bence. Yıldız Tozu, Yeşil Yol, The Shape of Water ve Çizgili Pijamalı Çocuk filmlerini çok beğeniyorum. İçlerinden birini seçecek olsam Yeşil Yol filmi olurdu sanırım. 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sana kesinlikle katılıyorum bu konuda. Hatta Nolan filmin müzikleri için Hans zimmere gittiğinde, ne tür film olduğunu, konusunu anlatmadan hans'a demiş ki, sadece bir baba ile kızını düşünerek müzik yapmanı istiyorum demiş. Film her anlamı ile çok ama çok harika.
Dünyanın en güzel filmi desem haksızlık olabilir çünkü bir çok film var örnek veremeyeceğim kadar o yüzden çoğu güzel desem daha iyi olur
Dünyanın en iyi filmi demeyeyim de benim en sevdiğim filmlerden biri diyeyim; Piyanist
Yıldızlararası konusunda hemfikirim, bir grup çok bilmiş dingil esaretin bedeli diyor da yanına yaklaşamaz bu filmin...
sinemaya gelir gelmez gitmiştim izlemeye. bayılmıştım. en sevdiğim filmler arasında ama bir zindan adası değil.
Esaretin Bedeli bütün insanlık için en iyi film bence. Her insana dokunan bi film.
Bana göre en güzel film değil, en güzel filmler var.
Tabii ki Yüzüklerin Efendisi. Sonra da vazgeçilmez filmim Göl Evi 🌸
Bana göre yüzüklerin efendisi ve evet yıldızlar arası
En sevdiğim şeylere cevap veremiyorum ya, birçok sevdiğim film var...
En iyi film dediğim yok. Ama aklımda kalan filmler var. Yeşil yol gibi
Lord Of the Rings Serisi tek gecerim konu tartismaya kapali😎
Scarface
Joker, The dark knight
O kadar film geçmişim yok henüz ((
The shawshenk redemption
Harry potter
Öyle bir film yok benim için
Aklımda kalan matrix var
hiçbir şeyin en’i yok benim için
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş