Bilmeyenler için kısaca bahsedeyim 🥳Arınma Gecesi filmi Amerika’nın yeni kurucularının getirdiği sözde bayramı anlatıyor. Gece 12 saat boyunca her şey serbest. Hiçbir suç yargılanmıyor ve senede bir kez gerçekleşen bu bayrama “arınma” diyorlar. Siz bu gecede ilk ne yapardınız 😂🥳
Arınma Gecesi filmi gerçekten yaşanıyor olsaydı ilk ne yapardınız 🥳?
Bunu bir ara düşündüm ben :D Film serisini ve dizisini bitirdim. Aşırı ürkünç aslında lakin böyle bir şey olursa ben bankalardan çok çektim kesinlikle bir bankayla mevzum olurdu. Sonrasında ise sığınacak bir yer bulabilirim çünkü cidden inanılmaz kötü ölümler oluyor kaçmakta dahi fikir olabilir :D
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Epey şey olur da cevaplanmaz burada👍
Dehşet-ül Vahşet olurdu 😂 O film serisinde yaşananları geçer 😃 Zaten ortalık fena 😀 Bilerek gizliye aldım 😀
hm aileden birilerini dersem şimdi linç olur :D sinirimi bozan çok bilmiş çok sıradan giderdim :) valla sağlıksız birini bırakmazdım ortada popülasyonumuzu iyileştirirdim :D birde aşık olduğum bir kız vardı aptallığından ötürü onu da gebertmek isteyebilirim :D :D
😂😂 80 milyonu katledicem demi sağlam bir virüs işi çözer herhalde ama yapmam eğer yaparsam. nasil burada sizle olduğu gibi güzel sohbetler edeceğim heeeç😂
Doğru diyorsunuz ülkenin psikoljisi bozuk ama sağlıksız dan kasıt bu cins insanlar işte anlayın 😂
Düşüncesi bile insanın tüylerini ürpertiyor. Ama malum bir hayal. Aslında böyle bir şey olsa ülkeye hayrı olmayan insanlara ilk bulaşırdım. Bari sevap işlerim ülkem için 😂😂
Hiç birleşmedik ki ayrılalım bi kızla 7 sene birlikte olunur mu? Onun yüzünden 7 senedir acı çekiyorum o olmasa belki ben olacaktım fark etmez önce sonra suçlu suçsuz kim ne derse desin intikam güzel şey