Diziler & Filmler Harry Potter'dan Hagrid, büyücü olduğunun haberini verseydi ne yapardın? SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım Öne Harry Potter'dan Hagrid evinize gelip sizin büyücü olduğunuzun haberini verse yanıtınız, tepkiniz ne olurdu? Ne yapardınız? "Bu harika ama hayır, büyücü olmakla ilgilenmiyorum. Tabi eğer yemek ve para büyüsü öğretirlerse bir düşünebilirim." 🤑😋🤔 Onu hemen evimden kovarım. Deli, madde bağımlısı veya aptalca bir şaka yaptığını düşünürdüm. 🤦😠 "Bunu söylemek için bu yaşımımı bekledin Hagrid? Senin derdin ne? Bir grup çocukla aynı sınıfta mı oturmamı bekliyorsun?" 🤨👦👧 "Ben şimdi cadı mıyım? 😱 Süpürgem nerede? 🧹 Güçlerimi iyilik için kullanacağım." 😇 Şimdi yorumlarda açıklayacağım... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Harry Potter'dan Hagrid, büyücü olduğunun haberini verseydi ne yapardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Koşa koşa giderdim walla filmlerde izlerken öyle bi dünyada neler yağabiliceğimi düşünmek bile keyifli gerçekte nasıl olur kim bilir. Bi gidiyosun herkes büyü yapıyo falan efsane olurdu 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben zaten büyücüyüm😏 birlikte büyü yapardık 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Ooo Hogwart’a gidiyoruz he. Şahane olurdu, bir süre aile evinden uzak durmak iyi gelecektir 😁 1 0 Yorumla
MetalciKemal Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl "La bi git bizde Büyü haram şerefsiz, Yapan ve yaptıran lanetnir"derdim 🤘🏻 1 1 Yorumla SkrErd37 +1 yıl 🤣🤣 di mi defol lan evimden dersin fkdkd Yorumla
AyşeAfraa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beni bekle hogwarts okuluna ben geliyorum jsjjs derdim ve bavulumu hazırlardım jdnnd 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Nerede kaldin be hagrid yıllardır seni bekledim der peşinden giderim 1 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl biliyordum der anında bavul bile toplamadan giderdim 😂😂 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl 0 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl O iyi insanlar o güzel Frienze' lerine binip çekip gittiler. Hortkuluğun yüzüğüne, büyücünün sonuncusuna kaldık :D :D Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İşte beklediğim büyük gün bugün derdim🤩 1 0 Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Hiç bir şey. 0 6 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Nasıl? Yorumla SkrErd37 +1 yıl Film serisini hiç mi izlemedin? 😃@NadideBirElmass Yorumla NadideBirElmass +1 yıl Unutmusum Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yine de hiçbişey olacağına emin misin 😃 Yorumla NadideBirElmass +1 yıl Degilim 😂 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Eline bir fırsat gelmiş işte es geçme kullan işte 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Cadı çicek olurm 0 0 Yorumla