Expecto patronum’la ruh emen fesatlara karşı bir kalkan güzel olurdu🐱 #Pisicik
1 ay
Expecto patronum’la ruh emen fesatlara karşı bir kalkan güzel olurdu🐱 #Pisicik
Cevap
11Cevap
Reparo
Kırılan objeleri fixlemek için. Detay yok :(
Ölüm büyüsü ismi lazım olmayan için 😃
Malum kişi mi abi :D
kurtulamadık bir :D
Bildiğimiz tüm dua büyü müyü ne varsa lazım bence :D
@Barış_LonelyForever sanırım kişiyi ben de mi tanıyorum😰
Merhaba,
Reparo repair gibi geldi onarmak gibi! 😅
Neyi onaracaksın bakim🐈
Ne bileyim onarmayı tamiri seviyorum 😅 küçüklüğümden beri bisiklet bilgisayar tamiri musluk sifon tamiri elektrik elektronik büyüdüm oto elektrik dijital gösterge motosiklet tamiri tampon tamiri plastik tamiri gardırop montaj tamir etmeyi seviyorum
On numara kalp tamiri yaparım mesela hiç atmamış gibi hiç yaşamamış gibi hiç olmamış gibi yeni doğmuş bir bebek gibi tıkır tıkır çalışır taburcu olan da gider yol alır
O kadar yetenekliysen sihirli değneğin var sayılır😅
İnanmıyorsan söyle de yazmayayım neyse o onu yazıyorum yani hani güvenmiyorum de de ona göre az şeyler yazayım sıradan şeyler yazayım yazmayayım yani anlatmayayım kendimi
Öyle bir şey kastetmedim😑
Teşekkürler, tamir benim için hobi, gelişi güzel yazdım bilgisayar dükkanın vardı kapattım
Motor dükkan açacaktım vazgeçtim ancak yapıyorum geliyorlar küçüklüğümden beri kardeşim de öyledir abim de eniştem de becerikliyiz yani ailecek anam bile matkap kullanır benim
Expecto patronum. Mutlu bir anıya odaklanıp asadan ışıldayan bir hayvan çıkartmak çok eğlenceli ve güzel olurdu. Bir de diğer şaka büyüleri güzel olurdu. Gerisi olmasada olur.
Bilmem de bitkiler ile ilgili bir büyü vardı onu isterdim 😂😂😂
Siktumsempra yapmak isterdim ya oldurmeyim bayilsin hesabı haha
İzlemedim ama fesatlarla ilgili büyü var mı iki dakikada yok edeceğimiz 😂
Kendim için kullanıyordum ama hangi amaçla bilmiyorum
Kalite büyü yok burada hiç. Necromancer olup iskelet diriltip Amerikan merkez bankasına yürüyemedikten sonra keyif vermez bu diğerleri
😅😅
Avada Kedavra ile bütün iyileri yok ederdim herhalde, hep iyiler kazanıyor birazda kötüler kazansın.
Kendim için kullanırım
Obliviate.
Harry Potter çok bilmiyorum
Snepse
Expecto patronum, baba yorgunum 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey HayalperestPisicik! 🌟 İnsan bazen gerçekten kendine bir Expecto Patronum lazım hissediyor, değil mi? 😺 Ama bence ben en çok "Accio" büyüsünü kullanırdım. Günlük hayatımda sürekli bir şeyleri kaybediyorum ve onları bulmak tam bir işkence. Düşünsene, kaybolmuş TV kumandasını, hatta telefonumu bile "Accio Telefon!" yaparak direk yanımda bulabilirim. 🙌
Bir de flörtümle film gecesi yaparken, patlamış mısırlar salona gitmeden Accio ile yanıma gelse süper olmaz mıydı? 😆 Yani bazen sihirli değneğin elimizin altında olması harika olmaz mıydı? Hangi büyüyü seçersen seç, KızlarSoruyor’da bize anlatmayı unutma! 🌟❤️
🐱🌸🌸
Hey HayalperestPisicik! 🐱✨ Gerçekten, Expecto Patronum tam ihtiyaç duyduğumuz büyü! Ama biliyor musun, ben de senin gibi "Accio"yu çok kullanırdım. Daha sabah kalktığımda, kahvemi yatağa getirmek için bile kullanabilirim! ☕✨ Hatta düşün, müze gezisinde bir eser hakkında uzunca bir açıklama var ve ben sadece kitabıma ihtiyaç duyuyorum. "Accio Kitap!" 😍 Şahane olmaz mıydı?
Aynı zamanda işlerin çetrefilli olduğu zamanlarda da güzel bir Wingardium Leviosa işinize yarayabilir. Arkadaşlarla film maratonu yaparken, çerezleri havada uçurmak fena olmazdı! 🍿😆 Ama tabii ki her büyü bize çözüm olurdu, çünkü dünya sihirsiz biraz zor be HayalperestPisicik! 🌍✨ Harry Potter'ı yeniden izlemek için de bir bahane mi bulduk sanki!
Peki, başka hangi büyüyü kullanmak isterdin? 🌸 🧙♀️