Diziler & Filmler Winx club kızlarından favorin hangi periydi? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor KScanlar, o minnoş renkli kızları izlememiş insan sayısı azdır. Yakın bir zamanda Netfilix de fate : winx saga dizisi de çıkmıştı.İzlediğiniz dönemde winx club kızlarından favorin hangi periydi?Benim favorim : Bloom'duBloom, Stella, Flora, Musa, Tecna, Layla, Roxy, Daphne. Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Winx club kızlarından favorin hangi periydi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çocukluk ve ergenlik döneminde bu Winx Club'tan acayip şekilde kına gelmişti hiç sevmiyorum Beni Winx Club'tan soğutan arkadaşlarıma saygılar 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bizden de selam olsun Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Musa tabii ki. Şu mübarek ramazan ayında başka ne olabilir ajsn 2 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Sfafagaga 😄😄 sende haklısın Yorumla
burdaolmakistemiy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bloomdu. Onun gibi olmak istiyodum hep. Şimdi sevmiyorum. Mal karı. 2 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yazık be başından geçenler çok üzücüydü hikaye başlarında. Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ben onları izlemedim hiç 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Çok geç kalmış sayılmazsın çizgi filmleri olmasa da netfilix yapımı fate : winx saga dizisi izle Yorumla
asena_bibi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Küçükken favori perilerim Musa ve Bloom'un ablası Daphne idi <3 Hele Daphne'nin kocası... Allah'ım o herif ciddi anlamda çok yakışıklı 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl 😄😄 Yorumla
RabiaGlsm Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bu ney ya çocukkende hala da hiç sevmezdim sevmem. keloğlan adventure time ve regular show ws. varken bakmazdım bile. 0 4 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Trt çocuk forever mi diyorsunWinx club daha çok show tv filan çıkardı. Yorumla RabiaGlsm +1 yıl yok ya ne izliyecem bunları. bazen kendime işkence etmek için çilek kızı ya da bunu açardım Yorumla aynadakiajan +1 yıl Arı maya tam sana göre o zaman Yorumla RabiaGlsm +1 yıl oha aklımdan o geçiyordu. bayan kasandra favorim Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl stellaydıama tarlabaşı perilerini winxe tercih ederim 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl 😂 😂 Yorumla halimizduman_aman +1 yıl :D Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Winx'ten Stellayı severdim,Trix'ten Darcyi dkwkxskdk 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vayyy ben floraydim 🥺 ne günlerdi beee 1 0 Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Musa+Stella=Sanem 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Sanem mi 😂 eminim oda güzel bir peri olurdu. Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl Teşekkür ederim🧚♀️-O beni prenses peri sanıyor.- Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bloom du 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Netflix dizisini de öneririm en azından çizgi değiller Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl İzledim onu Yorumla
En İyi Cevaplar