Diziler & Filmler Cennet Mahallesi'nde hangi karekteri oynardınız sölim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soruya sadece dizinin fanları gelsin plizz :d. Güncellemeler+1 yıl La KS hakkında soracaktım bee fotoğraf da gitmiş puuh csfsf neyse dozumuzu alakhttps://youtu.be/cLrbPq1Z828 Cennet Mahallesi'nde hangi karekteri oynardınız sölim mi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Fanı değilim ama süle 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Robot sultan Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Sonum benzemesin 😑 Yorumla Soran +1 yıl Sonu ne olmuştu la bak orayı hatırlamıyorum. csfsf Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Pembe parça pinçik yapmıştı ya allahtan fanısın ben değilim Yorumla Soran +1 yıl Sonlara doğru bıraktım la evlendikten sonra anlamı kalmadı 🤧 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Evelnmeden önce parçaladı pembe Yorumla Soran +1 yıl Yok la robotla evleniyormuş gibi yapıp kendileri evleniyordu en azından öyle hatırlıyom 🤔 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Gerçekten evlendikleri bölüm 100. bölümdü galiba🤔 Yorumla Soran +1 yıl Agaaa baktım şimdi deli rolü yaparak evlenmiş benden iyi biliyomuşun ha 🙄 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Söyle aga, ben taşırım soruyu sfg 1 6 Yorumla bybilge89 +1 yıl Ama ben bunu hiç izlemezdim, detayı sonra farkettim 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Agaa sen de olmasan 🤧 abuu nasıl izlemdin la 😳 Kısmet ana ol sen csfsf Yorumla bybilge89 +1 yıl Aga Kısmet Ana ya baktım geldim Google den güzel bir kizan yok muydu sghj 🤧 Yorumla Soran +1 yıl Uu baş rol istiyon demek ki aga Pembe ol o zaman csfsf Harbi nasıl izlemedin la o diziyi 😅 Yorumla bybilge89 +1 yıl Arada denk geldim internette falan ama oturup ciddi ciddi izlemedim aga🥺 Yorumla Soran +1 yıl Agaa çok şey kaybetmişsin 🤧 Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Söyle 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Pembe'nin kızı Ayşe 🙄 Yorumla Spadess +1 yıl Hayır ya bu kız çok sıkıcı agshwjdk kabul etmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Agaaa kimi istiyon merak ettim csfsf Yorumla Spadess +1 yıl Pembe olsun ahshdhsjx Yorumla Soran +1 yıl Abuu kaptı başrolü cscsf Yorumla Spadess +1 yıl Yani en eğlencelisi o, Sultan desem kızın hayatı kavuşamamakla geçti shdjwk Yorumla Soran +1 yıl Sonunda kavuştular ama bitmeye yakın 🤧csfsf Yorumla Spadess +1 yıl Evet ya 100. bölüm falandı galiba 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Aynen cvdcd Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pembe Yorumla KlavyeAbazanı +1 yıl En sevdiğim 😍 Yorumla
Alderamin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyleeeee 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Helga Yorumla Alderamin +1 yıl Aaaa teşekkürler Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ay soyle caabbk 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Kısmet ana Yorumla ömürmügelmişş +1 yıl pembeyim ben Yorumla Soran +1 yıl Çok mu seviyon diziyi 🥺 Yorumla ömürmügelmişş +1 yıl yoo 🫢🫢 Yorumla Soran +1 yıl Git o zaman bi ara sapık bi üfürükçü hoca vardı Menekşe çocuk yapmak için gitmişti. O hoca sen ol. csfsf Yorumla ömürmügelmişş +1 yıl ayyy tobe dhzjx Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/1bylEp7bs8U Yorumla ömürmügelmişş +1 yıl ne guzel tukuruyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fanı değilim ama süle
Robot sultan
Sonum benzemesin 😑
Sonu ne olmuştu la bak orayı hatırlamıyorum. csfsf
Pembe parça pinçik yapmıştı ya allahtan fanısın ben değilim
Sonlara doğru bıraktım la evlendikten sonra anlamı kalmadı 🤧
Evelnmeden önce parçaladı pembe
Yok la robotla evleniyormuş gibi yapıp kendileri evleniyordu en azından öyle hatırlıyom 🤔
Gerçekten evlendikleri bölüm 100. bölümdü galiba🤔
Agaaa baktım şimdi deli rolü yaparak evlenmiş benden iyi biliyomuşun ha 🙄
Söyle aga, ben taşırım soruyu sfg
Ama ben bunu hiç izlemezdim, detayı sonra farkettim 🥺
Agaa sen de olmasan 🤧 abuu nasıl izlemdin la 😳 Kısmet ana ol sen csfsf
Aga Kısmet Ana ya baktım geldim Google den güzel bir kizan yok muydu sghj 🤧
Uu baş rol istiyon demek ki aga Pembe ol o zaman csfsf Harbi nasıl izlemedin la o diziyi 😅
Arada denk geldim internette falan ama oturup ciddi ciddi izlemedim aga🥺
Agaa çok şey kaybetmişsin 🤧
Söyle
Pembe'nin kızı Ayşe 🙄
Hayır ya bu kız çok sıkıcı agshwjdk kabul etmiyorum
Agaaa kimi istiyon merak ettim csfsf
Pembe olsun ahshdhsjx
Abuu kaptı başrolü cscsf
Yani en eğlencelisi o, Sultan desem kızın hayatı kavuşamamakla geçti shdjwk
Sonunda kavuştular ama bitmeye yakın 🤧csfsf
Evet ya 100. bölüm falandı galiba 🥲
Aynen cvdcd
Olur
Çöpçtan Arife
Evet
Pembe
En sevdiğim 😍
Sülee
Menekşe
Söyleeeee
Helga
Aaaa teşekkürler
Sölee
Fatoş
ay soyle caabbk
Kısmet ana
pembeyim ben
Çok mu seviyon diziyi 🥺
yoo 🫢🫢
Git o zaman bi ara sapık bi üfürükçü hoca vardı Menekşe çocuk yapmak için gitmişti. O hoca sen ol. csfsf
ayyy tobe dhzjx
https://youtu.be/1bylEp7bs8U
ne guzel tukuruyo