Ya bu filmi iki kere izledim ama ikisinde de bende çok bir patlama yaratmadı. Fakat acayip fanatik grubu da yok değil. Çok izleyeceğimi zannetmiyorum. Seven arkadaşlar için güzel haber.
Dönemine göre etkili bir senaryosu ve görsel efektleri olan bir filmdi. İzlediğim zaman ben de iyi bir etki bırakan filmler arasinda bulunuyor. Avatar 2'nin aynı başarıyı yakalayacağından şüpheliyim çünkü arada 13 senelik bir zaman farkı var. İyi bir gişe yakalayacaktır ama bekledikleri kadar büyük bir gişe olacağını düşünmüyorum
Kendi zamanına göre bile aşırı iyi ve kaliteli bir filmdi bide şu an ki imkanlarla çok daha iyisini yapıcaklarına şüphem yok ve şöylede bi avantajları var ilk film çıktıktan sonra herkes ikinciyi beklemeye başladı ve sürekli ertelendi herkesin beklentisi yüksek o yüzden bi rekor daha gelicek yüksek ihtimalle
Cevap
9Cevap
İlk film kadar gişe yapacağını düşünmüyorum ama kesinlikle 1 milyarı geçer gibi duruyor. senaryosu ve görsel efektleri iyi görünüyor.
Avatar'ı beğenmiştim. Akıcı ve zaman geçirmelik güzel bir film. Ama defalarca izledim mi hayır. Bir filmin mükemmel olması için benim ondan vazgeçmeyip birden fazla izlemiş olmam gerekiyor. Avatar 2'yi merak ediyorum. Tabi ki de izlerim. Ama çok bana hitap etmemişti. Bakalım bu nasıl olacak. Umarım güzel olur IMAX te tadına vararak izleriz 🥳🥳
ikincisini merak ediyorum
umarım bilet bulurum ve giderim
Avatar filmin 3 cu bölüm çıkmasını bekliyorum büyük bir heyecanla
Daha aralığa çok var..
Bekleyip göreceğiz..
Merakla bekliyoruz umarım güzel bir film çıkar
Evet çok uzun zaman oldu ama degicek galiba
Izlerim serinin ilk filmi hala aklimda
Nasıl bir hikaye yapacaklar acaba
Sanmam
Sonunda ya
Oynar