Diziler & Filmler Gelmis gecmis en iyi turk dizisi hangisidir? Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yorumlari alalim ilk olarak ben soyluyorum Saygı ve özlemle tabiki Kurtlar vadisi. Gelmis gecmis en iyi turk dizisi hangisidir? Cevapla Dizi Soruları En İyi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kertenkele, Sungurlar, Kv, Edho, Akıncı bunlar>>>Bütün türk dizileri 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kurtlar vadisi. Tam da şu an izliyorum 1 2 Yorumla Bladeruner +1 yıl Kacinci bolum Yorumla Greyx +1 yıl 68 Yorumla
nevaozen Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Genelde ağır diziler sevdiğim için eskilerden Ezel, yenilerden Halka ve Ramo diyebilirim. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Avrupa Yakası 0 1 Yorumla Bladeruner +1 yıl Çakırın tesbihinin 1 tanesi =avrupa yakasi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kara sevda 1 1 Yorumla Bladeruner +1 yıl Duran emminin biyigindaki nikotin =kara sevda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kertenkele, Sungurlar, Kv, Edho, Akıncı bunlar>>>Bütün türk dizileri
Kurtlar vadisi. Tam da şu an izliyorum
Kacinci bolum
68
Genelde ağır diziler sevdiğim için eskilerden Ezel, yenilerden Halka ve Ramo diyebilirim.
Avrupa Yakası
Çakırın tesbihinin 1 tanesi =avrupa yakasi
Kara sevda
Duran emminin biyigindaki nikotin =kara sevda
Ezel