Münir Özkul ile bir diyaloğunu eklemek istiyorum - Ben sana kız vermem + Haklısınız efendim ben de sizin yerinizde olsam kendime kız vermem - E o zaman niye istiyorsun? + Neyi istiyorum efendim? - Kızımı istemiyor musun? + Aman efendim siz verdikten sonra niye istemeyeyim
Ben direk Kibar Feyzo filminden bir diyalog bırakayım:
Kibar Feyzo: Buyur ağam bütün marabaların yolunu gözlirdik.
Maho Ağa: Ula bu nedir la?
Kibar Feyzo: Haşa huzurdan abdesthane ağam.
Maho Ağa: Kim sıçacak içine?
Kibar Feyzo: Parayı veren herkese serbest, yalnız sana beleş ağam.
Maho Ağa: Ula hiç aklınız da yok sizin muhannetler. Şimdi ben girip sıçacam sonra sen girip benim pohumun üstüne sıçacaksın.. Hangi ağalık kitabında yazıyor bu? La ağa pohu üstüne poh olur mu laaa?
Kibar Feyzo: Bağışla ağam bilmemisem.
Maho Ağa: Yıkın şunu gözüm görmesin. Ve de sen asaletli Feyzo, defol köyümden.
"Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor. İngiltere kralı, rahmetli başkan Kenedy, taçsız kral Pele, Bakkenbauer, kaleci Mayer, Nadya Komanaçi, Bricit Bardo, Fenerbahçeli Cemil hepsi şöhretlerini bu bıçağa borçludurlar." 😅 (Neşeli Günler-Atma Ziyaaa) en sevdiğim filmlerden biridir. Sorunuzla yine hatırladım sağolun. 😊
- "Sana kız vermem” + “Çok haklısınız ben de sizin yerinizde olsam vermem” - “Peki öyleyse niye istiyorsun?” + “Neyi istiyorum efendim?” - “Kızımı istemiyor musun?” + “Aman efendim siz verdikten sonra niye istemiyim? 😂 Bu böyle uzar gider yalnız bitmez 😅