Bazı insanlar arka sokaklar dizisinin çalışanlarından bir kaç tanesinin dizideki oyuncuların hayran sayfalarına dizinin gelecekteki bölümle ilgili spoiler verdiğini iddia ediyor ve bazıları twitter'a paylaşıyor muş hatta bir tanede fotoğraf buldum iddia eden var bir kaç kişiBu yasak değil mi
Bir dizinin çalışanlarının bir insana gelecekteki bölğmle ilgili spoiler verme hakkı var mı?
Hayır yok. Bu konu hassas bir konu. Yapımcı ve yönetmen bu olayın sonucunda oyuncu arkadaşın işine son verebilirler. İsterlerse tazminat davası açma ve kazanma hakları var. Bu dizinin yönetmeni demekki önceden affetti diye tekrar sorun çıkarmışlar. Terbiyesizliktir bu.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
oyuncuların spoiler vereceklerini sanmıyorum dizinin arka planında çalışanların verdiği söyleniyor
Bilmiyorum ama eskiden izlediğim dizide bir oyuncu spoiler vermişti. Hatta direkt senaryodan bir sayfa atmıştı. Hemen sildi ama fanları bilirsin hemen paylaşmışlardı
Bu spoiler muhabbetlerini anlamıyorum bir insana ne olduğunu söyleyince hemen izlemiş olmuyorsun ki Avengers 4 çıkmıştı arkadaşıma diyorum ki bunun ne önemi var bilsen ne olur yok bilince izleyesin gelmiyor diyordu ne alaka ben duyunca filmi izleyesim daha çok gelir bazı insanlar çok boş yapıyor bu konuda bence