Nirdeee o pokemonu bekleme hevesimiz nirdeee 😂😂

Hepsi saçma evet. Eskiden Cobra, Clementine gibi Fransız çizgi filmler ve Goal gibi japon animeler vardı. Sadece konusu, macerası ile değil film müzikleri ile bile şimdiki filmlere 40 kat fark atar. Yapılan çalışmaya özen gösterilirdi. Saçma sapan çizgi filmleri alıp ekrana koyuyorlar.
Bana hala saçma gelmiyor izlesem izlerim ama tekrardan başlamak istemiyorum
Teşekkürler😀
Rica ederim redacık 😂
Gerçekten ya :D çok doğru bir tespit
Teşekkür ederim :)
Cevap
5Cevap
Valla şimdilerde hangi çizgi filmler var bilmiyorum. Ben tamamen eskide kaldım onları açıp izliyorum
Biz gerçekten kaliteli çizgi filmlerle büyümüşüz, şimdikiler de hiçbir anlam yok adamlar pat diye koyuyor medyaya😅
Hee yaa :) anlamsız şeyler
Hayır şimdikiler saçma. Abidik kubidik şekiller oluyor. Jetgiller, casper, temel reis ve tabiki tom&jerry.. bunların zamanı iyiydi.
Ayrıca devir tüketim devri oldugu için ne kıymet veriliyor ne özen..
Bence animeler gelişti ama çizgi filmler kalitesizleşti.
Kesinlikle
Hepsi değil de bwzısını hiç çekemiyorum. Mesela uğur böceği ve kara kediyi seviyorum ama gambol u sevmiyorum
Şimdi değil çizgi filmler her şey saçma be atom😀
Yok bee öyle deme bea :)
Eski çizgi filmler el çizimiydi doğaldı şimdikiler dijital çizim ondan 3 boyutlu gibi yapay gözüküyor
Kanka 1 pokemon, digimon etmez. Biz büyüdük diye öyle..
Şimdiki çizgi filmler bana tuhaf geliyor. Eskiden daha güzeldi...
Bence saçma birkaç tanesi hariç.
Büyüdüğümüz için saçma olmuş olsa hepsi öyle olurdu
Saçma, abidik gubidik karakterler şimdiki çizgi filmler, eski karakterler daha bi ağırbaşlı ve mütavazıydı
Yeni çıkan çizgi filmler saçma gibi ben rastlayamadım. Ama eski çizgi filmler hala yemeğin yanında iyi gidiyor😊
Yeni çıkan her şey daha saçma
Bana da şimdiki çizgi filmler saçma geliyor
Çizgi film bakmıyorum
Eskiler çok güzeldi.
Biz büyüdük diye saçma geliyor bence
Aşırı sacmalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?