maalesef bizim millette otlakcilik bi meslek haline gelmiş yani adama izledigin filmi anlatiosun bende netflix yok dio muhabbet az daha uzayinca sifreyi verde bende izleyim dio tamam al izle diosun saniyosun ki izlicek bi daha girmicek adam kendine profil plusturuyo ordan sonra sende ayip olmasin die susuyosun ama suanki hesabimda iki kisi profil acmis lan bi film izlicektiniz hani noldu yani ne bu bisey desen ayip olur demesen benim iznim yok bide cinsel icerikli falan izliyorlar bu hesaba evden babam bile giriyo tv den adam görse hu ne dicek
Ben üyelik ücretimi ödüyorum. TV programları ya da dizileriyle ilgim olmadığı için televizyonda genellikle Netflix açık olur. Dizi ve filmkolik biriyim. Hala önerilere açığım. 🤭
Nerdeyse tüm internet farklı hesapla netflix in yüklenmesine izin versin diyecek. Kullansınlar, netflix oturup yancıları hesaplamış. Gözün doysun netflix.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abim ödüyor 😄 netflix spotify YouTube premium exxen falan hepsi abiciğimde Sadece Twitchi ben ödüyorum 😄
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Netflix, "100 milyon kişi, platformu şifre paylaşma yoluyla ücretsiz kullanıyor." dedi. Sen otlakçı mısın ortakçı mı?