Küresel internet televizyon ağı Netflix, ABD’deki kullanıcıların ayda 8 dolar karşılığında hesap bilgilerini başkalarıyla paylaşabileceklerini duyurdu. Uygulama şimdilik Türkiye pazarı için geçerli değil.

Küresel internet televizyon ağı Netflix, ABD’deki kullanıcıların ayda 8 dolar karşılığında hesap bilgilerini başkalarıyla paylaşabileceklerini duyurdu. Uygulama şimdilik Türkiye pazarı için geçerli değil.
Hayır ama hesabım yok zaten. olsa da paylaşmazdım çok çok yakın arkadaşım varsa sadece paylaşırdım ya da tanıdığım samimi olduğum arkadaşım varsa paylaşırım. ücretli olması bence kullanıcılar için iyi olmamış ama mantıklı bir şey çünkü 1 kişi alıyor bundan 10 kişi faydalanıyordu en azından bu şekilde netfilix için daha iyi olur çünkü başkaları arkadaşlarının hesabını değil kendi hesaplarını kullanırlar
Bu gibi haberlerin çoğu asparagastır.
Tabii bu doğru mu? Araştırmadım. Netflix şunu yapacak, bunu yapacak diye bir ton haber çıktığı için hangisi doğru anlamak güç.
Öte yandan ise Netflix iyice yaptığı işi berbat etme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Doğru düzgün içerik üretmiyor. Bir giriyorum ki baştan aşağı romantizm, erotizm temalı ve ne olduğu belirsiz saçma sapan yapımlar sürüyor.
Bu netflix de kendini iyice bir şey sanmaya başladı sanki tüm içerikler orada oradan başka yerde bir şey izlenmiyor internette hiçbir şey yok 😄
Gereksiz bir hareket olmuş bu şekilde daha çok müşteri kaybedecekler Her neyse kimseyle paylaşmazdım olsaydı tek başıma izlerdim 😄
Ablamın hesabını paylaşıyordum çok kullandığımı söyleyemem, zaten kapitalist bir dijital kanala para vermeyi bile çok saçma buluyorum ve Netflix bu aralar her şeyi çok abartıyor. Ücretsiz dijital kanalarla idare ediyorum.
Cevap
28Cevap
Üyeliği iptal ederim. Zaten boşa para ödüyorum en son ne izledim bilmiyorum bile
Kız kardeşim ile paylaşıyordum sadece ama bedeli öderim sonuçta 2 hesap parasından daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.
Netflix hesabımı sadece rahmetli kardeşim ile paylaşıyordum onun için standart paket almıştım ve hala aynı paketi kullanıyorum. Fakat artık hiç kimseyle paylaşmıyorum.
Başınız sağ olsun
@BilgiBağımlısı Allah razı olsun
Ülkemizde yokmuş neyse ki 😅sevgilim benim için paket alıyor ondan geçiniyorum eksik olmasın 😅
Gidip kaliteli insanlarla felsefe konuşmak varken bu uygulamayla zaman öldürmek anlamsız diye düşünüyorum
bişeyde yok netflixten. aylardır parayı çekiyo ama hiç açmadım bile. sıkıcı biraz filmleri dizileri...
Netflix ı ıptal ettım ben.. Blu tv ve exxen var.. Hepsıne uye olmak cok masraf cıkarıyor
Paylaşıyorum. Netflix eskisi kadar ilgi çekici değil artık.
Abimle paylaşıyoruz aynı evde olduğumuz için önemli değil 😄
Netflix iyice bozdu zaten. Yakında 10 dk da bir ücretli hale getirecekler bi filmi bile.
Uygulamayi silmedim ama 7-8 ay once biraktim cok pahali.
Netflixi sildim izlemiyorum. Stranger Things 5 gelirse yine yüklerim.
Apoyla kullanıyordum sıkıldım çokta gerekli bir mecra değil.
Bu ne yav yeter ama ha şu Temmuz gelsin sözleşme bitsin ip tv alıyorum yiyorsa ordan para alsın 😄
Evet ya bu belcikaya da geldi artik sadece evin icindeki insanlarla paylasabilecegiz
Netflix'te ne yapacağını kudurdu.
İçerikte yok zaten boşboş duruyor.
Abimden zorla alıyordum şimdi onu da vermeyecek 😄
Kendi hesabım yok başka birinin hesabını bende kullanıyordum bu pek iyi olmaz
Paylaştığım kişiler vardı. Sonra şifre değiştirdim. Şifre değiştirme rağmen hesaba girerler mi?
olması gereken de o zaten 8 dolar bize çok gelir 20₺ olsun.
2 yıldır paralı hale gelio diolar bişi olduğu yok
E zaten para veriyorduk, paylaşıyorduk ne saçma saçma para alma oyunu yapıyorlar
En son 30 küsurken kullanıyordun. Bir platforma 50+ para verme taraftarı değilim. Trt'nin Tabii uygulamasını kullanırım daha iyi.
Bi o kalmıştı iyi olmus neyse ben zaten Beleş kullanıyorum
160 tl yapar 8 dolar yani oda aylık üyelik kadar
Paylaşmıyorum, standart paket kullanıyorum çünkü. Bana anca yetiyor :)))
Netflixi bayadır kullanmıyorum ben, artık kaçak izliyorum bir çok platform çıktı ve hepsine maddi güç yetmez ayrıca çoğu yapımı zaten var her yerde
Paylaşıyorum bu uygulama 8 dolar tarifesiyle türkiyeye gelirse paylaştıklarımdan para isterim
Netflix hesabım yok.
Tabi ki.
Nasıl önüne geçecek ki?
Kullanmıyorum ama saçmalamışlar.
Ben de başkasından alıyorum :D
Ben odemiyordum ya simdi buna da mi para gidecek
Olmadı kizilinka bunu sevmedi
buna el atmasalar olmazdı zaten
İptal etmek istiyodrum bahanem oldu
Netflix ne hale geldi ya
Hayır paylaşmıyorum, paylaşamam da 😄
asla paylaşımcı değilim hiç bir konuda