Dizinin ilk sezonu dün geldi. BAYILDIM! Oturup aralıksız izledim kesinlikle şahane. Yakında bir bence de patlatırız artık🤭😝♥️ Yerli Bilimkurgular görünce göğsüm kabarıyor. Into the Night’ı izleyip sevmiş biri olarak bu diziye de bayıldım. Hele ki oyuncuların şahaneliği🫠🫠 eridim beeKoşun koşun izleyin😍😍
Into the Night dizisiyle aynı evren ve zamanda geçen Yakamoz S245 Netflix’te! Yerli Bilimkurgu görünce göğsü kabaran tek ben miyim?
Bende gece izledim ve taklit demiştim 😃 neden aynı konuda dizi yapmışlar. Hani aynı anda başkaları da bunu yapıyordu havası vermek için mi yabancı versiyonuna.
Evet bu açıdan bakmamıştım. İnto the night dizisini çok sevmiştim. Dün bunu izleyince aynısı bu dedim ve bunu da çok beğendim. Mantıklı olmuş aslında helal olsun
Ayy aklıma getirdin Into The Night'ı sabırsızlıkla yeni sezonunu bekliyorum Kıvanç'da geldi :D Bir dizinin müzikleri bile bu kadar şahane olabilir mi açıp açıp dinliyorum arada
çocukken izlediğim kilink batman süperman türk filmleri vardı bilim kurgu onlar çok hoşuma gitmişti maalesef bi daha yayınlanmadı tv de sene o zaman 1998 di
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Into the Night dizisiyle aynı evren ve zamanda geçen Yakamoz S245 Netflix’te! Yerli Bilimkurgu görünce göğsü kabaran tek ben miyim?