#KaraTahta , başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç’ın başrollerde olduğu TRT dizisi! Her hafta çarşamba günü yayınlanıyor. Edirne’ye atanan bir öğretmenin hikayesini anlatıyor.
Memleketimde, Edirne’de çekiliyor olması dikkatimi çekti. Kaçırmadan izliyorum. 😊
Daha yeni duydum, ama son yıllarda dizi izlemiyorum hepsi birbirinin aynısı hiç iç açıcı diziler yok; ağlak sızlak, vurdulu kırdılı, aşk meşk, mafyavari, şiddet-tecavüz, aldatma-ensest özendirme, entrika, dram üstüne dram konuları sıktı artık. Bu dizilerin kötü yanı ise izleyiciyi çok kötü yönde etkilemesi. Oyuncular paraları kapıyor, izleyici ise geride çarığını yırtıyor. 😅
Olabilir, zevk meselesi. Ama yine de günümüz dizileri bana hitap etmiyor kanısındayım. Bu yüzden televizyonda sadece bulduğum komedi programlarını izlerim ama hatta bazen yeri geliyor onları da izlemiyorum. Televizyonu artık hayatımdan çıkardım gibi, televizyonun t'sini unutma noktasına kadar geldim. Bu beni mutlu ediyor. 😎
Netflix üzerinden de izliyorum ama o da aşırı harika gelmiyor artık, farklılık arıyorum. Dediğin gibi tercih meselesi, bu da bana farklı ve çekici geldi 😊
İzlemiyorum. Bu ara TV de ne var ne yok bilmiyorum. Kendi dizimi bile internet üzerinden zor tksip ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk bölümünden sonra izlemedim saçma geldi. Gardan bindi minibüse karaağaçta kafelerin önünde indi oradan kale içine geçti :D Yaşadığım yer olunca saçma geldi izlemedim.