Black dizisini izlediniz mi?

"Black" (Korece: 블랙) 2017 yılında yayınlanmış bir Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, doğaüstü öğeler, dram ve romantizmi iç içe geçiren bir hikaye sunar. Başrollerinde Song Seung-heon ve Go Ara yer alır. Dizi, ölüm meleği olan Black adlı bir karakterin, kayıp bir ölüm meleğini aramak için insanların dünyasında bir dedektifin bedenini ödünç almasıyla başlar.

Black, görevini yerine getirirken, insanların yaşamlarına ve duygularına duyarsızdır. Ancak, kendi ölümünü görebilen ve gelecekte gerçekleşecek trajik olayları öngörebilen Kang Ha-ram adlı bir kadınla karşılaşır. İkisi birlikte, gelecekteki ölüm olaylarını önlemeye çalışırken kendilerini karmaşık ve tehlikeli bir durumun içinde bulurlar. Zamanla, Black’in insanlarla olan ilişkisi ve duygusal gelişimi de hikayenin merkezine oturur.

Aynı zamanda, ölüm meleği olarak görevini yerine getirme sorumluluğu ile insan ilişkilerinin duygusal karmaşıklığı arasında bir denge kurmak zorunda kalır.

Bu diziyi izlemek istiyor iseniz uyarısı yapayım şimdiden!!!🥹🥹yemek yerken ya da yemek hassasiyetiniz var ise izlemeyin sakın

Ve en sevdiklerimden Bu dizi en çok bu dizide ağladım depresyona bile girdim 🤧🤧🤧🤧😢🥲

https://yabancidizi.pro/dizi/black/sezon-1/bolum-1

Direk izlemek isteyen varsa bölümün linkini koydum size ☝️☝️

Black dizisini izlediniz mi?