Birden fazla da önerirseniz.
Çok beğendiğiniz dizileri de önerebilirsiniz.
Çok beğendiğiniz dizileri de önerebilirsiniz.
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bilim Kurgu:
Yapay Zeka =13. Kat=Ex Makina=Chappie=Lucy=Evrim=Tenet=
Diğer Tür Filmler:
96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=Kanlı Elmas=Köstebek=Tetikçi (Shooter)=Adalet 1-2(Denzel Washington)=Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Gri Kurt (Liam Neeson)= Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini=Yeşil Yol= Esaretin bedeli= Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie=Kiler Elite=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)= Ocean's Serisi=Viva Zapata====
Korku=Gerilim=Gizem
Kuzuların Sessizliği=1408=Kanlı Göl=Panik Odası=Uçuş Planı=Gerilim Hattı=Hücre 2=Hush=Brake=)=Otostopçu (Hem ilk versiyon hem de sonradan çekim)=Tedavi=Borderland= Gazap Ateşi=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Çizgi Ötesi=Hayatın Benim=Zindan Adası=
Komedi :
Sam=Çılgın Para=Kimlik Hırsızı=Güzel Dedektif 1-2= Bitirim İkili Serisi (Jackie Chan–Chris Tucker)=Mad Money=Akıllı Ol=Ocean's 8=Bekarlığa Veda=Bana Göz Kulak Ol=
Yerli Filmler
Eşkiya=Katırcılar=Derman=Dila Hanım=Karılar Koğuşu=Koltuk Belası= Zübük=Kiracı=Öğretmen=Umut=Ağıt=Derviş Bey=Ezo Gelin=Boş Beşik=Sultan=Sultan Gelin=Gelin=Düğün =Diyet=Yılanların Öcü (Kadir İnanır-Fatma Girik)=Babam ve Oğlum=Bir Yudum Sevgi=Şalvar Davası=Yılanı Öldürseler=Uçurtmayı Vurmasınlar=Tersine Dünya=O. Çocukları=Beyaz Melek=Mucize=Şekerpare=Değirmen=Dolap Beygiri=Zeyno, Ağıt, Yol, Sürü, Umutsuzlar, Arkadaş, Baba, Seyithan, Acı, Aç Kurtlar,(Yılmaz Güney)=Döngel Karhanesi=
Biraz fazla oldu galiba, keyifli seyirler.
Yasemince
Sevmek ne kelime koynuma sokar beraber uyuruz...
Kakılmış itilmiş mesela 😁 şaka bi yana özelden yaz sana film önereyim gece izle beğenmezsen ne dersən de bana
Çok teşekkür ederim. Ulan 40 yıl düşünsem itilmiş ile kakılmışın bana EİG kazandırcağını düşünemeZdim... Bende seni takip edeyim bari bu cömertliğib için... 😁😁😁😁
Free Guy, The adam project, Scream,
Bi ara "baba " dizisine göz gezdiriyordum...
Şimdilerde yoğun, ve hiç TV ile işim yok. Haberleri bile telefondan kısa meyraj bakıyorum.
😉
GRİMM dizisini izle her bölüm aksiyon dolu
Pp güzelmiş
Babam Penguen filmi gayet güzel ve edepli yabancı komedi filmi Jim CARREY
Korku filmi önerisinde bulunurum her zaman kapım açık 😱😱😱😱
Korku kapanı serisi
1-2-3-4-5-6-7
Dabbe 3-5-6
Siccin 1 2 3 4 5 6
Ben sana bir klasik önereceğim.
Clint eastwood ile merly streep
The bridges of madison country
Turkceye yasak iliski olarak cevrilmis
Favori yabancı dizim prison break. Türk dizisi pek izlemem. Film olarak ise ben efsaneyim. Keşke 2. bölümü gelse.
Don't Look Up, Dhamaka, bu 2 filmin toplumun gerçek yüzünü yansıttığını düşünüyorum.
Yargı dizisini tavsiye ederim.
Netfilixe gir bak iste 😊
Deep water
Ambulance
Dog
Tinder avcısı belgesel
Sweet november, a very fine day
As the gods will
(Izle mutlaka🙂)
Kaplumbağalar da Uçar
babanın piyade tüfeği :D
Kurtlar vadisi