Ben izledim ve filmde yanlış bir şey yok ama Bergeni öldüren adam bir yayına katıldı olayları anlattı ve film ile alakası yoktu ya Bergenin akrabaları yanlış anlattı ya da Bergeni öldüren adam yalan söyledi
Haa anladım yani nihale ordada dayak yiyordu ama komedi filminde oldu bu olay şimdide Bergen dayak yiyor demek istedin galiba ama bi benzerlik yok nihale severek evlendi ve filmin sonunda Kubat nihale yi dövmeyi bıraktı ve çocukları oldu yani aynı şey değil bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Efsane film olmuş ilk başta bütün hata bergende gibi düşündüm ama kadın sevmiş
Yani bence Bergende de hata var 2. Evliliği yapması ve sahneye çıkmaya devam etmesi ve güvenli mekânlarda bulunmaması onun en büyük hatasıydı bence
Adam çok eziyet etmiş zaten sahneye çıkmasına bir şey diyemem ama 2 . Evliliği tamamen hata bence onu da annesini kotumak için yapmış
Hayır 2. Evliliği adam ikna etti br daha yapmayacağım dedi annesini korumak için değildi
Tamam da sonuçta kabul etmeyince başına ne geleceğini biliyor
Yani zorunda kaldı diyebiliriz
Evet bencede
Hala izlemedim desem ve merak etmiyorum da desem...
İzlemedim ama müsbet yorumlar duymadım pek
Ben izledim ve filmde yanlış bir şey yok ama Bergeni öldüren adam bir yayına katıldı olayları anlattı ve film ile alakası yoktu ya Bergenin akrabaları yanlış anlattı ya da Bergeni öldüren adam yalan söyledi
Muhtemel, ben Alemin Kıralı dizisindeki Nihal'in yıllar yıllar önce Bergen'i komedi formatıyla canlandırmasını nasıl fark etmedik ona şaşırdım :)
Hayır alemin kıralındaki kişi nihale (ececan gümeci) Bu filmdeki Bergen (Farah zeynep Abdullah
Haa anladım yani nihale ordada dayak yiyordu ama komedi filminde oldu bu olay şimdide Bergen dayak yiyor demek istedin galiba ama bi benzerlik yok nihale severek evlendi ve filmin sonunda Kubat nihale yi dövmeyi bıraktı ve çocukları oldu yani aynı şey değil bence
Aynı değil zaten dizinin kendisi sitkom tarzı, onlar da canlandırmamış esasında esinlenmişler diyim, ama baya esinlenmişler
Müslüme ozenmislerdi😏
Filmin fragmanını bile görmedin nasıl bşr şey?
para için çekilmiş.
İzlemedim