Diziler & Filmler Hangi Survıvor yarışmacısına benziyorsun söyleyim mi? FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sizi tanıdığım kadarı ile hangi Survıvor karakterisiniz söyleyim mi? Güncellemeler+1 yıl Tek el yazıyorum biraz uzun sürebilir darılmayın hkjjkh.Soruyu sormam bile 15 dakikamı aldı 😄 Hangi Survıvor yarışmacısına benziyorsun söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aklıma biri geliyor ama hadi söyle bakalım 😃 0 7 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Valla seni hep Avatar Atakan'a benzetiyorum.Karakter olarakta.Şampiyon 💪👊👍 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yemin ederim aklıma o geldi 💪 ben de Avatarcıyım 🦁 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄İnsan kendini bilmez mi.Soruyu sırf atana benzediğini söylemek için açtım zaten glhkgj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Survivorda ilk ve tek SMS attığım yarışmacı Avatardır. Bu sene de final koltuğuna oturursa SMS atıcam 😃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben ademciyim 😄Yeni şampiyon çıksın bu sene inşallah. Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çıkmasın Avatar olsun yine. Olacaksa da yeni şampiyon Batu olsun diyorum ama Barış Murat yağcıya acayip SMS yağıyordur. 😃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl İnşallah nagihan olur. 😄Kadın şampiyon istiyoruz 💪 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Elif ben, ismimizde aynı. Kendi kendine yarışmasına bakan😄 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl https://youtu.be/IJvIJvilapUAl bakalım 😄 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Valla hiç de izlemiyorum efendim ama yine de buyrun 😊 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl taner tolga tarlacı demede herkese kabulum... o serefsıze sınır oluyorum.. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çok orjinal.. Söyle bakalım.. 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl https://youtu.be/Ydl_0vTc2i4Ahmet dursun Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Söyle bakalım 😃 1 6 Yorumla FloraBacchus +1 yıl https://youtu.be/rg4TOIduOx4Kesinlikle Batuhan Karacakaya'sın sen. 😄 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Tee Allan bir de kesin diyorsun 😃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Valla aslında Batuhanın sinsiliği var bende 😃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Var tabi ghjfh Yorumla EmirAdakul +1 yıl Hjgh Yorumla
Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Merak ettim 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Berna keklikler Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söylee 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yusuf karakaya Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl söyle 1 5 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Nihal candan Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl kendisinden çok haz etmem ama olsun Yorumla FloraBacchus +1 yıl Narinlik olarak benzettim Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl Teşekkürler Yorumla FloraBacchus +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl https://youtu.be/MPg7LsJaujsMert palavraoğlu Yorumla Serqts +1 yıl Bu kim djsjdjs Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Gökhan keser Yorumla Boavistaa +1 yıl Eyvallah :D Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Söyle çok merak ettim 0 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hilmicem intepe Yorumla Ardafit67 +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla FloraBacchus +1 yıl Rica ederim Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Benzet bakalım. Kime benziyormuşum. Merak ettm 😅 0 3 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Tek elle yazıyorum diyincede adamın aklına başka şeyler geliyor 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Tövbe estağfurullah 😄Elim sargıdaya o yüzden dedim jljjk Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Biliyorum da. Tek el diyince 🙈 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 🤣 Söyle ama gömmeden 0 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bozok Yorumla Black_Desire +1 yıl Nagihan 🤣 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Benziyoruz valla huy olarak hkjk Yorumla Black_Desire +1 yıl 🤣🤣 Kas daha çekici Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle bebikim 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Gizem MemiçAlaveresiz dalaveresiz, saygılı, akıllı. 👍 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl 😘❤ Yorumla
Wolverine1998 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yasin 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yasin obuz olsun hadi Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Olur flora 0 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Cengiz çoşkun Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Tamam 0 6 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Eser West 😄 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl İsmi türk soyismi gavur ben öyle biri deelim Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Tam olarak sen fkfkh Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Puuu Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Bu arada herife baktim en sevmedigim tip Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben severim djtkg Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur, bakalım. 0 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Aycan ışık
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Söyle 😄 0 12 Yorumla FloraBacchus +1 yıl https://youtu.be/TYD4ADT51iESen de Tolga Karel fenalığı var.Sadet zinciri ceosu jlggkj Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Şurayla konuşmuştum o gün gerçekten 😅😅 çok heyecanlıydım napim 😅 bişey daha söyleyecektim de unuttum hahahaha Yorumla FloraBacchus +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Ben anlamam, gözümde bir ceosun. Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Kiralık katil, saadet zinciri ceosu var mı arttıran 😅😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl youtube.com/shorts/oNokV2h8Ze0?feature=shareBu şey değil mi yaa SENNN😅😅😅 Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Hahahahahah çok benziyor bana. Ya sen gibiler neredeydi bu zamana kadar sitede eğlenmeyeli baya zaman olmuştu 😅😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Popülerliğin geçene kadar ben de eğlenirim.Sonra engel atarım zaten jkhhkk Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Ben hiç popüler olmadım ya kendi halinde bir üyeyim sadece Yorumla FloraBacchus +1 yıl Şaka yapıyorum ya😊 Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Ceoluk daha iyi 😅😅😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😈😈😄 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl bu adam en son amerıkada tır soforlugu yapıyordu.. ıyıde para kazanıyorum dıyordu. kendını gelstırmıs karakter olarak en azından mesela ben unluyum trobone gırıp soforluk yapmam dememıs... dıger unluler gıbı degıl Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 407 cevap paylaştı. Söyle bakalım. 0 3 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Seni survivor duygu çetinkaya ya benzettim 😍 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Duygu Çetinkaya olsun evet 😄 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Evet benziyor 😂 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olur, söyle 0 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Serenay Aktaş Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Soyke 0 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Merve Aydın Yorumla
melodymsi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben kesinlikle... Söyle bakalım 😂 0 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Nisa bölükbaşı Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Buyur dostum 0 0 Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 461 cevap paylaştı. Peki 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 570 cevap paylaştı. Buyurun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aklıma biri geliyor ama hadi söyle bakalım 😃
Valla seni hep Avatar Atakan'a benzetiyorum.
Karakter olarakta.
Şampiyon 💪👊👍
Yemin ederim aklıma o geldi 💪 ben de Avatarcıyım 🦁
😄İnsan kendini bilmez mi.
Soruyu sırf atana benzediğini söylemek için açtım zaten glhkgj
Survivorda ilk ve tek SMS attığım yarışmacı Avatardır. Bu sene de final koltuğuna oturursa SMS atıcam 😃
Ben ademciyim 😄
Yeni şampiyon çıksın bu sene inşallah.
Çıkmasın Avatar olsun yine. Olacaksa da yeni şampiyon Batu olsun diyorum ama Barış Murat yağcıya acayip SMS yağıyordur. 😃
İnşallah nagihan olur. 😄
Kadın şampiyon istiyoruz 💪
Elif ben, ismimizde aynı. Kendi kendine yarışmasına bakan😄
https://youtu.be/IJvIJvilapU
Al bakalım 😄
Valla hiç de izlemiyorum efendim ama yine de buyrun 😊
taner tolga tarlacı demede herkese kabulum... o serefsıze sınır oluyorum..
Çok orjinal..
Söyle bakalım..
https://youtu.be/Ydl_0vTc2i4
Ahmet dursun
Söyle bakalım 😃
https://youtu.be/rg4TOIduOx4
Kesinlikle Batuhan Karacakaya'sın sen. 😄
Tee Allan bir de kesin diyorsun 😃
😄
Valla aslında Batuhanın sinsiliği var bende 😃
😄Var tabi ghjfh
Hjgh
Merak ettim
Berna keklikler
Söylee
Yusuf karakaya
söyle
Nihal candan
kendisinden çok haz etmem ama olsun
Narinlik olarak benzettim
Teşekkürler
Rica ederim iyi geceler
Söyle
https://youtu.be/MPg7LsJaujs
Mert palavraoğlu
Bu kim djsjdjs
Söyle
Gökhan keser
Eyvallah :D
Söyle çok merak ettim
Hilmicem intepe
Çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Benzet bakalım. Kime benziyormuşum. Merak ettm 😅
Tek elle yazıyorum diyincede adamın aklına başka şeyler geliyor 😂
Tövbe estağfurullah 😄
Elim sargıdaya o yüzden dedim jljjk
Biliyorum da. Tek el diyince 🙈
🤣 Söyle ama gömmeden
Bozok
Nagihan 🤣
😄Benziyoruz valla huy olarak hkjk
🤣🤣 Kas daha çekici
hangisine
Anıl berk
Hiç izlemedim ama sen yine de söyle
Survivor hala bitmedimi la
Abla beni de söyle nolurrrrr :(
Söyle bebikim
Gizem Memiç
Alaveresiz dalaveresiz, saygılı, akıllı. 👍
😘❤
Yasin
Yasin obuz olsun hadi
Olur flora
Cengiz çoşkun
Tamam
Eser West 😄
İsmi türk soyismi gavur ben öyle biri deelim
😄Tam olarak sen fkfkh
Puuu
Bu arada herife baktim en sevmedigim tip
Ben severim djtkg
Olur, bakalım.
Aycan ışık
Söyle 😄
https://youtu.be/TYD4ADT51iE
Sen de Tolga Karel fenalığı var.
Sadet zinciri ceosu jlggkj
Şurayla konuşmuştum o gün gerçekten 😅😅 çok heyecanlıydım napim 😅 bişey daha söyleyecektim de unuttum hahahaha
🤣🤣🤣🤣 Ben anlamam, gözümde bir ceosun.
Kiralık katil, saadet zinciri ceosu var mı arttıran 😅😅
youtube.com/shorts/oNokV2h8Ze0?feature=share
Bu şey değil mi yaa SENNN😅😅😅
Hahahahahah çok benziyor bana.
Ya sen gibiler neredeydi bu zamana kadar sitede eğlenmeyeli baya zaman olmuştu 😅😅
😄Popülerliğin geçene kadar ben de eğlenirim.
Sonra engel atarım zaten jkhhkk
Ben hiç popüler olmadım ya kendi halinde bir üyeyim sadece
Şaka yapıyorum ya😊
Ceoluk daha iyi 😅😅😅
😈😈😄
bu adam en son amerıkada tır soforlugu yapıyordu.. ıyıde para kazanıyorum dıyordu. kendını gelstırmıs karakter olarak en azından mesela ben unluyum trobone gırıp soforluk yapmam dememıs... dıger unluler gıbı degıl
Söyle bakalım.
Seni survivor duygu çetinkaya ya benzettim 😍
Duygu Çetinkaya olsun evet 😄
Evet benziyor 😂
Olur, söyle
Serenay Aktaş
Soyke
Merve Aydın
Ben kesinlikle... Söyle bakalım 😂
Nisa bölükbaşı
Buyur dostum
Peki