Diziler & Filmler Akrabalarından birini istediğin bir dizi/film karakteriyle değiştirebilecek olsaydın. Hangi karakteri seçerdin? BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Gereksiz akrabalardan boşalan kontenjanları dolduralım. 😂😂 Akrabalarından birini istediğin bir dizi/film karakteriyle değiştirebilecek olsaydın. Hangi karakteri seçerdin? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Deadpool karakterine benzer karakterlerle değiştirirdim ama bunu daha çok yeni insanlar tanıyarak yapardım sdfsd 0 0 Yorumla
DerdeBaytar Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Doktor Who ve asistanı ile değiştirmek isterdim dndnncnc 0 0 Yorumla
Milena_Meyan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Dylan obriani kuzenim yapardım , yengemi cennet mahallesin de ki pembe ile degistirirdim 😅 0 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dominic Torettonun akrabam olmasını isterdim açıkçası. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sherlock Nefes filminde ki komik karakter ve mete yüzbaşı 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 407 cevap paylaştı. Elite'de ki Rebeca'nın kuzenim ve kankam olmasını isterdim 😅 0 0 Yorumla
Serapc34 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Halalarımı kesinlikle Firdevs yöreoğlu ile değiştiririm o hepsine bedel kardeşim kadını arkana bi alıyorsun rahatsın bahsjshahahaj 0 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl bukowskinin akrabalar sözü vardı aslında doğru 0 1 Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl dostoviski ya karıştıdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Deadpool karakterine benzer karakterlerle değiştirirdim ama bunu daha çok yeni insanlar tanıyarak yapardım sdfsd
Doktor Who ve asistanı ile değiştirmek isterdim dndnncnc
Dylan obriani kuzenim yapardım , yengemi cennet mahallesin de ki pembe ile degistirirdim 😅
Dominic Torettonun akrabam olmasını isterdim açıkçası.
Sherlock
Nefes filminde ki komik karakter ve mete yüzbaşı
Elite'de ki Rebeca'nın kuzenim ve kankam olmasını isterdim 😅
Robot Babür ile değiştirirdim şsdşld
Halalarımı kesinlikle Firdevs yöreoğlu ile değiştiririm o hepsine bedel kardeşim kadını arkana bi alıyorsun rahatsın bahsjshahahaj
bukowskinin akrabalar sözü vardı aslında doğru
dostoviski ya karıştıdım
doktor helmett brown ile
Jason Statham 👊🏻
Bülent Ersoy