Evet, bence eksiklik.. Yerinde olsam sadece dizinin ilk 97 bölümlük kısmını izlerdim. Çakır, Polat, Elif ve Konseyin fırtınalar estirdiği bölümleri.. Çünkü vadiyi vadi yapan o muhteşem bölümlerdi..
28 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaba,
https://www.youtube.com/embed/w88o_Ndx1yA
Şu kadarını söyleyeyim hayatındaki en büyük eksikliği yaşıyorsun bence. Kurtlar Vadisi bir felsefedir, yaşam biçimidir, gerçeklerdir. Milyon tane örneği var bunun. Dalga geçiyoruz gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Günümüzdeki gündemin perde arkası anlatılıyor aslında bu dizide mesela:19 Mayıs 2005 tarihinde günümüzde tüm Dünyayı ilgilendiren Afganistan ve Taliban konusu konuşuluyor. Bir başka örnek:
https://www.youtube.com/embed/MDF1SESMm9Ihttps://www.youtube.com/embed/56Cy6LCj6r8Yine yıllar önce günümüzde gündemin en önemli maddesini oluşturan Rusya ve Ukrayna meselesi konuşuluyor
https://www.youtube.com/embed/zabzfmyeawk
Vee tabii ki bu kadar değil, yıllar önce dizide salgın hastalıklar hakkında da bahsediliyor:Bunun gibi yüzlerce daha sahne var günümüze ışık tutan. Sırf bu yüzden bile Kurtlar Vadisi;Amerika'da, Almanya'da, İngiltere'de, Fransa'da, Rusya'da, Çin'de, Avustralya'da kısacası Dünyanın her yerinde izleniyor. Bu yüzden herkes Kurtlar Vadisi izlemeli bence.
#Mario
#Mario45213 Yorumla- +1 yıl
Adama bak üşenmedi ya 😃
Mario nolur kv icine kapat kendini 😂 - +1 yıl
Sen 5. Bölümden sonrasını izlemeyi başar da öyle konuşalım 😃 kac yıl önceki dizi sen düşün kaliteyi oyunculuğu 😂 kıyak kafayla anca izlenir.
Mario beni engellemeden susayım ben 🤫 - +1 yıl
Yine de gideri yok 😃
Te allam kv aşığı bir adam 😃 - +1 yıl
Mario pes ediyorum tamam 😃
Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. İlk 97 bölüm izlemek zaman kaybı değil zamana verdiğin değeri gösteriiir
62 Yorumla
- Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPolat Elif'in üstüne 2 kez evleniyor muydu neydi bak yine sinirlendin siz erkeklere.
Değmez ya, en fazla yapılan esprileri falan geç anlarsın o kadar.22 Yorumla- +1 yıl
Evet Elif o yüzden kin kat sayım iyice artıyor bu diziye 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılÇok memnun kalacağını sanmam aslında. İlk 97 bölümü izleyebilirsen kafi. Bundan 5 yıl önce falan izlesen belki daha iyi olabilirdi o tadı alırdın ama şu dönemde o tadı alacağını sanmam.
14 Yorumla- +1 yıl
Yap bakayım Ömer baba sahnelerini atla ama 😅 bu arada bölümler HD olarak tekrar yüklenmeye başlandı geçen ay sanırım
- +1 yıl
Bir gün kurbağa ile yılan diye başlar lafa anlatırda anlatır 😅😅
+1 yılBu diziyi alelade bir mafya dizisi sanmak cehalet bence. Türkiye'nin yakın tarihini, devleti, mafyayı, yabancı gizli servislerin oyunlarını, siyaseti, toplumsal olayları az çok bilen, okuyan bir insan bu diziyi sıkılmadan keyif ile, ilgi ile izlet. Yeni şeyle4 de ògrenir. Özellikle KV (ilk 97 bölüm) senaryosu ve çok kaliteli oyuncularıyla bir efsanedir. KV Pusu da iyi başlamış, Memati'nin ölümüne kadar tempoyu. korumuştu ama senaryosunda zaman zaman siyasi dokunuşlar, ufak manipulasyonlar diziye ilgiyi azalttı.
10 Yorumla
+1 yıl
Eksiklik değil tabiki ama kadrosu ve senaryosu ile özellikle ilk 97 bölüm izlenmenizi tavsiye ederim eski bir dizi olduğu için 80 &90 lar iyi bilir ❤︎︎
12 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
+1 yılYani zamanında izlemiş olsaydın güzeldi. O yıllara özgü bir heyecandı bence.
Şimdi baştan izlemek için değer mi bilemem.
Sonuçta mafya dizisi. Şimdiki teknolojiye göre hele bir de yabancı dizileri izlemişsen o zamanki prodüksiyon biraz komik gelebilir.
Dediğim gibi zamanında izlemesi güzel bir diziydi.
#Cassie11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de hayatım boyunca hiç bir kere bile izlemedim hiç denk bile gelmedim eksiklik olarak değilde bunu bir karakter kazanci olarak görüyorum çok gereksiz geliyor böyle dizileri sevmiyorum işte Kurtlar Vadisi çukur ne bileyim içerde eşkiya böyle diziler var ya olduğu kanalları bile siliyordum ben Türkiye’de iken
13 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsj sakinim jdjxj
ben cok ara ara baktim ama sacma sapan filmlerden cok bilgilendirici bir film zaman kaybin olmaz ama karakterlerin ismi degisiyor simdi devleti anlatiyor ama o belediye baskaninin ismini soylemiyor atiyorum osman diyor birkac bolum sonra aa evet bu dedirtiyor
10 YorumlaDeğmez. Hep bir racon, hep bir doğrama, biçme...
Bunları bir de hayat mottosu haline getirmiş, bu karakterlerle yatıp kalkan bir kesim var. Görsen aklın hayalin şaşar, böyle bir ders mi veriyor bu dizi dersin. Dizinin sana katacağı gram olumlu bir tarafı yok. Haa, eğer ki diyorsan ben mafya severim, kamyon arkası sözler duymayı, kan dehşet görmeyi severim, o halde buyur derim..10 YorumlaBence değil. Ben de izlemedim, fazlasıyla seven birini tanıyordum onunla başlarım diye düşünmüştüm ama hiç izlemeyeceğim :D
22 Yorumla
+1 yılKurtlar Vadisi'nin ilk 90 bölümü gerçek bir dizi nedir, nasıl yapılır, ne kadar detay içerir ders niteliğinde anlatılacak bir dizidir..
Kurtlar Vadisi'nin sadece Türkiye de değil dünya çapında bir dizi olması senaryonun kalitesinden tut, müziklerinin bile birinci sınıf olmasından kaynaklanıyor..
Bu video inceleme videosu:
Beni bile şaşırttı tavsiye ederim#Vesselam02 YorumlaEksiklik değil elbette ama izlemeye değer bir dizi olduğunu düşünüyorum.
31 YorumlaBen de izlemedim. Ve de eksiklik olduğunu düşünmüyorum. Tarzımıza hitap eden bir dizi olmadığı için izlememişizdir. Bu gayet doğal.
11 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle elbette
+1 yıl
Ben de hiçbir diziyi izlemedim. Bu bir eksiklik mi?11 Yorumla
+1 yıl13 yıl boyunca TV de yayınlanan bir diziyi izlemediysen çok şey kaybetmişsindir.
11 Yorumla
+1 yıl@Mario45 a göre kesinlikle izlenmeli
Efulime göre ne kadar zorlarsan zorla izlemeye devam edemiyorsun 😃25 Yorumla- +1 yıl
Kesin net bilgi 😃
- +1 yıl
Deneyimledim 😃
Diziler & Filmler konusunda 747 cevap paylaştı. Bende diyorum biseyler eksik hayatimda...
Buldum eksik parçamı, teşekkür ederim 😄30 Yorumla
+1 yılEksiklik değil ama ilk dört sezonu izlesen pişman olmazdın efsaneydi 97 bölümden sonrası tırt, bildiğin çöp, cin alinin maceralarına döndü dizi 4. sezondan sonra
10 Yorumla
+1 yılÖn yargılı yaklaşırdım sonra bende başladım ya çok beğendim normalde sevmezdim bu tür silahlı çatışmalı şeyleri falan evet bazı yerlerde fazla abartı kan falan yine de beğendim insan ister istemez hayran kalıyo Çakır , Memati ve Polat'ın kardeşliğine. Gel gör ki tam bu üçlüye alışmışken Çakır öldü 🤦♂️.
10 Yorumla
+1 yılEksiklik değil bence bende babam sayesinde izledim çoğunu ama bir artisini hiç görmedim merak ediyorsaniz izleyebilirsiniz ama etmiyorsanız hiç izlemeyin 😅
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 812 cevap paylaştı. Musa Uzunlar 'ın yani İskender' in olduğu bölümleri izledim. Oda Musa Uzunlar'ı sevdiğim için.
Onun dışında izlenmeye değer olduğunu düşünmüyorum.
Bana kalırsa değmez.10 Yorumla
+1 yılBaşla o zaman ama psikoloji bozuyor ya sarıyor bir zaman sonra.
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMafya dizileri izlemeyen erkek ideal erkek modelidir
30 Yorumla Kurtlar Vadisi
Ezel
İçerde
Bunları izlemeyen Türk dizi tarihinde çok şey kaybetmiş demektir.11 Yorumla- +1 yıl
Birde behzat ç
+1 yılGüzel dizi idi. Şimdiki dizilerden daha kaliteli olduğu kesin. Ama çakır öldükten sonra, Polat'ı süperman gibi yansıtmaları saçma olmaya başlamıştı.
11 Yorumla- +1 yıl
Maske işinde çok para var mesela
https://youtu.be/vzv0nlM3h1w
+1 yılEksiklik tabi kardeşim. Dönemin siyasi tarihini çok iyi bir şekilde anlatmış. Şans ver derim. Ama Pusu'yu izleme.
10 Yorumla
+1 yıl1 şu yaşımdayım bir eksiklik hissetmedim. Türk insanı sağolsun hiç unutturmadığı izleme gereği duymadım belki de bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHarcanan zamana hiç bişey değmez bence ama boşken izlenir msmdk hiç. Bişey yapmak istemediğin zaman falan
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılAksiyon seviyorsanız her sahnesi değer.
Ama yok vakit geçirmek için izleyecekseniz hiç bulaşmayın derim.10 Yorumla
+1 yılİlgini çekmiyorsa izlerken zevk almayacaksan izleme. Sırf eksiklik olmasın diye o kadar uzun diziye zaman ayrılmaz bence.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 632 cevap paylaştı. Değilllllllllllllllllllllllll
teşkilata başlayabilirsin20 Yorumla
+1 yılHiç izlemesen de olur s. k gibi dizi ülkede nerede boş beleş insan var Kurtlar Vadisi izliyor.
10 Yorumla
+1 yılBüyük şanslısın 350 bölümü. izleyebilecegin bir dizi var
10 Yorumla
+1 yılBehzat ç
Ezel
Kuzey guney
Bunları izlememek eksiklik10 Yorumla
+1 yılNasıl izlemezssin adamlar İstanbul'da öldürmedik adam bırakmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Çakırın ölümümün yasını tutuyom ben hala
ben de bugüne kdr 1 bölümüne bile bakmadım, malum Polat hariç kimi sorsan tanımam😅 yalnız değilsin
11 Yorumla
+1 yılDeğil tabi kii bende toplasan 2-3 bölümü öyle izledim
10 Yorumla
+1 yılBende izlemedim. Eksiklik buysa eksik kalayım
Sorun değil10 YorumlaVurgusu kırdısı bir tarafa...
Politik bir tarafı var bu dizinin
O yüzden tavsiye ederim10 Yorumla
+1 yılBen de izlemedim ve hiç eksikliğini yaşamadım. Bence bir eksiklik değil.
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılBen de izlemdim ama oturup eksıklık mı diye düşünmedim.
10 Yorumla
+1 yılBen de hiç izlemedim. Bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayır herhangi bir şey izlememiş olmak bir eksiklik olamaz bana göre
10 Yorumla
+1 yılBende izlemedim ama. filmine götürdü arkadaşım zorla🤗
10 Yorumla
+1 yılBen çocukken babam yüzünden maruz kaldım. Devamını da asla izlemek istemiyorum😱 bence değil
10 Yorumla
+1 yılEksiklik olsa bu zamana kadar hayatta kalamazdık bence
10 Yorumla
+1 yılValla hocam ben ne kurtlar vadisi ne de cukur v. b turk mafyatik dizilerinin hicbirisini izlemedim izleme gereksinimide duymadim. Zaten 12 13 yasimdan beride kolay kolay tv izlemem daha cok sinema ve internetten birseyler izlemeyi tercih ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşları iyiydi de sonradan önceki popülerliğinin ekmeğini yedi ve sürekli aşağı doğru ivme aldı. Show TV zamanından izlemek istersen tavsiye ederim, büyük İskender'den sonrası tırt.
01 Yorumla
+1 yılDeğildir ya övüp övüp bitiremediler. Bide bilmem cakirin olum yıl dönümüşde kendinize gelen ya diyesim var. Mafya saçma sapan ve ölmeyen bir Polat aşırı saçma gerçekçi olmayan boş bir dizi
10 Yorumla
+1 yılbende izlemedim harbiden neden bu kadaf abartolıyor yahu
05 Yorumla- +1 yıl
hadi ya ciddenmi
- +1 yıl
abartılıyor.
+1 yılKurtlar vadisi 1-97 izle pusuyu izlemene gerek yok pusu full hikaye askeriyeyi kötülemek için yapılmış bir şey
10 YorumlaAşkı memnu
Yasak elma
İzlemediysen asıl o zaman eksiksin..10 YorumlaBende hiç izlemedim onun yerine güzel bir film izlemeyi veya güzel bir kitap okumayı tercih ederim.
10 YorumlaBen de izlemedim. İzleme sen de
13 Yorumla
+1 yılBen de seyretmedim eksikliğini hissetmiyorum
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBende izlemedim, şükür 😄
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle eksiklik kanka
10 Yorumla
+1 yılBende izlemedim ilgi duymuyorum
10 YorumlaHayır, bu senin farklılığın olur.
10 YorumlaÖnce sahneleri izle sonra bölümlere başla
10 Yorumla
+1 yılBen seviyorum izlerken
10 Yorumla
+1 yılizlemesende olur. çok bu kaybın olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt