Diziler & Filmler “Uysallar” dizisi sana ne anlattı? Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uysallar dizisinde verilmek istenen mesajlar ne anlama geliyordu? “Uysallar” dizisi sana ne anlattı? Cevapla Dizi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Aile olmayı başaramamış ama aile numarası yapmaya çalışan tutkuları ve hayat görüşlerinden vazgeçmek zorunda bırakılmış ama yine de bir arada durmak zorunda hissetmiş bu yolla birbirlerine zarar vermeye başlamış insanların hikayesi 1 0 Yorumla
WhıskeyBluess Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her insanın içinde bambaşka bir karakteri olabileceğini anlattı. İnsanları sınırlandırmamak gerekiyor gerçekten 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bastirilmis tutum ve davranislar mi dusunceler mi ne diyelim bilemedim 1 0 Yorumla
tatlihtnnn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Ben hiçbi b k anlamadım o diziden nolalım yani bunalıma girince punk mı olalım 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İzlemedim ama bir ara ön izlemesine bakarım. 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 416 cevap paylaştı. ne bu 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar