Güncellemeler
+1 yıl
In the diary he notes that be considers himself elegant, charming and mild-mannered, haberde şöyle bir cümle de var da burada da kendisini zarif olarak gördüğünü belirtiyor manası çıkardım doğru mu🙄
Güncellemeler
+1 yıl
okudun mu hepsini de, bence de yuh😐 peki hemcinslerin hakkında (yanlış anlama bu kelimeyi) düşüncelerin var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne konuda
magazin, yabancı kaynaklı işte yollıym mı isterseniz
Olur
Gönderecek misin uyuycam
pekii🙂 teşekkür ederim öncelikle, atıyorum o zmn, 2 sayfa yalnız, 2 sayfanın da ekran görüntülerini aldım işte, sitenin ismi de Mood, dediğim gibi yabancı bir site, altta sayfa numaraları da yazıyor, skandal diye yazan ilk sayfa... 𝕄𝔸𝔾𝔸ℤİℕ𝔼 ℙ𝔼ℝ𝕊ℙ𝔼ℂ𝕋İ𝕍𝔼, 𝕄𝕆𝕆𝔻::
https://ibb.co/jrdPVpF
https://ibb.co/hKntXJ5
Bı introducerden bahsediyor. Onun sevdiği şeyleri anlatmış. Günlüğünde yazanları anlatmış
introducer ne ya🤔 ilk defa duydum, neler diyor peki öne çıkan, biraz açabilir misiniz rica etsem
Kadınlarla yaşadığı ilişkileri anlatmış genelde. İntroducer Instagram'da falan yayın yapanlar
onu da açar mısınız lütfen, merak ettim ya işte, öyle diyorsunuz anladığınıza göre metni
Ya işte kaç kadınla yatmış falan onu söylüyor
kaç ki peki ben sayı gördüm ama onu mu anlatıyordu emin deilim, sansürlemeden der misiniz lütfenn🤔
150 falandı sanırım.
153 yazan yer mi?
Evet
HE EVEN ADMİTS THAT HE ONCE HAD seks WİTH 4 GİRLS AT THE SAME TİME İN HİS BED,,,,,,, ya şöyle bir cümle de varda haberde peki bunun anlamı ne diye sorsam🤔 bunu anlamadım siz anlıyor gibisiniz de bir sorıym dedim bunu da
4 kızla aynı anda yatmış
ben normalde sitenin direkt bağlantısını atıcaktım da işte bilgisayar benim tıklama geçmişini otomatik siliyor bu yüzden ekran görüntüsü koymuştum de pişman oldum sorduğuma :d
Niye pişman oldun ki
sence? Bir kız olduğun için anlamıyor olabilirsin ama kıskançlık tarzı şeyler işte
Hoşlandığı şeyler arasında Crazy Parties de diyor ya🙄 ben en fazla böyle kelimeleri anlamıştım ztn mevcut ingilizce bilgimle😒 Bir de ek olarak şöyle bir cümle var da haberinde BESİDES, HE WAS ONLY SLEEPİNG WİTH THE GİRLS HE LİKED, NOT THE GİRLS HE FOUND UGLY,,,,,,, bunu da rica etsem der misiniz türkçesini, bu da aklıma takıldı da ya
son olarak
Sadece beğendiği kadınlarla yatiyormus, çirkin kadınlarla yatmıyor yaziyor
ya bide haberde ilk sayfada bir kız resmi var o kim sevgilisi miymiş de ben şok ben iptal ya😒 bir daha girmiycem magazin haberi falan, bu denk geldi ztn
Bilmiyorum onu
Caribbean falan diyordu başta çünkü orası ada değil miydi beraber gitmişler diye anladım bu kıt ingilizce bilgimle ben😒
Carribean dediği yer karayipler
caribbean by a couple whose names are hidden,,, ben bu kısımdan çıkardım çünkü o anlamı, çift demek değil mi işte iki sevgili manası gibi, çok az anlıyorum işte ben
Bir çifti karayiplerde diyor, isimleri gizliymis
o cümlenin öncesi de var ama İt was ile başlıyan? ben caribbean sonrasını yazdım, ikisi işte ya neyse, ztn ikisi olmasa ikisinin yanyana fotoğrafı olmazdı ilk sayfada😒
Olabilir dikkat etmedim oraya ben
iyi geceler, pişman oldum sorduğuma ya, son olarak merak ettim yanlış anlamayın kız profilinde gözüküyordunuz da kız mıydınız siz
Evet kızım, sorun değil ya neden yanlış anlayayim 😌😌
Niye pişman oldun bu arada, neden kıskançlık oldu ki bu kadar
söylemiycektim bunları ama itiraf ediym bari, sordun neden pişmanlık oldu falan diye: bir kız olduğun için anlamıyor olabilirsin ama haberi oku tam bir, düşün 24 yaşındaymış daha üstelik bu haberdeki çocuk, yaşamına bakar mısın 🙄 mega yatlar, süper villalar, kızlar, o ilk sayfada sol üstte resmi olan hoş sevgilisi vs. Hatta haberde bile demiş bu çekici kızlar cennetini kendisine nası inşa etti diye, benim bile cinsel duyularımı kışkırttı (afedersin) sen erkek olsaydın neler düşünürdün🤔 bunun haberiyle karşılassaydın, o gözle bak
normalde sölemiycektim de işte itiraf ediym dedim
sen de düşüncelerini söyleyebilirsin bu arada, itiraf ettirdin bana😒
ya rica etsem cevap verir misin dün sana söylediklerim işte konu, cevap aldın benden de aklıma takıldı sen bir şey demedin, peki sana sorsam dün hoş dediğim sevgilisi sence nasıl izin veriyor bunun diğer kızlarla münasebetine diye, yoksa kendisi de mi katılıyodur da onlara😒 sen de kız olduğun için anlayabilirsin belki diye sorıym sana ya
Bilmem ki, olabilir yani her ihtima 😂😂
öyle diyorsun yani😒
Yani, napalim ya 😂
neden gülme emojisi attın ki onu anlamadım bide
Öylesine ya
In the diary he notes that be considers himself elegant, charming and mild-mannered, haberde şöyle bir cümle de var da burada da kendisini zarif olarak gördüğünü belirtiyor manası çıkardım doğru mu🙄
00
Evet aynen, baya kendine güvenli 😌
merhaba sana, iyi haftasonları, yine ben, sana bir şey demek istiyorum bu haberle ilgili bir gelişme var da, ben bugün bir kere daha sorıym dedim: bu haberdeki çocuk ile ilgili bir soru da bu çocuğun hayatı hakkında sizin de bilginiz var mı diye yine bu sitede, aşağıda👇 rica etsem bakar mısın bağlantıya. 2 kız 1 de erkek görüş paylaştı. Ama sadece erkek olan işte tanıyorum onu dedi anlattı da bana, sen de bir bakar mısın, sana da bir düşünceni sorucam ondan, baktığında lütfen evet bende görüp okudum diye der misin bana bi
https://ibb.co/Zx6j5MV
soruyu sildim hemen sonra işte ama ekran görüntüsü aldım, dedim kimse görmesin sildim işte, bağı kopar dedim soruyla
Yuh, değişik ya, ne diyim ki
okudun mu hepsini de😐 bence de yuh peki hemcinslerin hakkında (yanlış anlama bu kelimeyi) düşüncelerin var mı
Ne düşüneyim ki ya, fantezi en zirvede adamlarda 🙈🙈
kimde? Bu amerikalı olduğu için mi öyle dedin? adamlar diye
İnsanlar yani
Bu veya yanındaki kızları mı kastettin yani o zmn 😒 tm kusura bakma emin olmak için tekrar soruyorum
Hepsini 😂😂
sen erkek olsan kıskanır mıydın peki bunu? diye sorsam😒🙄
Bilmem ki, ne bilim ya, erkek olmadım ki 🙈🙈
empati yap ben kıskançlıktan ölüyorum mesela çatlama derler ya o tanım🙄😒
Sanırım erkek olsam ben de kıskanırım o adamı ya, adam fena şanslı 😂😂😂
24 yaşında adam mı denir gerçi, genç veya çocuk hatta birde gözleri yeşil onun da etkisi var mı sence vardır bir nebze de olsa
belki ya😐
sen kızsın ya o yüzden soruyorum, kızlar böyle şeylerden de hoşlanır mı tarzı, yanlış anlamıyorsundur umarım
sadece etkisi var mıdır yani renkli gözlü olmanın yani onu da diyiym bir dedim😒 merak ettiğim için, peki
var sanırım..
Var tabiki, yakışıklı çocuk 🙈
Merhaba, iyi akşamlar dilerim size. Yine ben. Şey dicektim siz en son bu çocuğa yakışıklı demiştiniz ya aklıma takılıyordu o, sonrasında da yine geçenki gibi bir soru daha sorup sitede nabız yoklamak istedim🙄 Bu sefer de Kızlar bu çocuktan hoşlanıyor mu yoksa diye sordum. Aşağıdaki bağlantıda👇 bakar mısınız. 3 görüş geldi işte. Bir kız ben hoşlanırım diğeri hoşlanmam dedi bir erkek de uzun uzadıya anlattı, bakar mısınız bir yine rica etsem. Sonra siz de kız olduğunuz için düşüncenizi almak istiyorum yine, katılır mısınız diye. İlk bir bakın ama👇
https://ibb.co/BzxJPXJ
Bir kız olarak katılır mısınız dediklerine diye cevap istedim işte. Erkek olan anlatıp anlatıp sonunda da kızlar bunun gibi kendine özgüvenli hele aktif bir erkekten hoşlanabilir demişti işte. Görüş paylaşan iki kızdan biri de hoşlanıyormuş bundan ztn ya, diğeri hoşlanmam dedi 😒 Rica etsem son kez cevap verir misin, sizce haklı mı konuşmuş gibisinden, yukarıdaki👆 bağlantıda, aklıma takıldı biraz çünkü 🙄 Sen o gün yakışıklı çocuk diyince de buna
Hoş çocuk ya, bilemedim 😂😂
okudun mu peki bağlantıdaki o gizli erkek üyenin yorumunun hepsini, neden hoş diyorsun ki ya sende ztn, sen bari yapmasaydın😒😒
Okudum evet, baya anlatmış adamın sapıklığını🙈🙈
madem öyle sen niye hoş çocuk dedin peki🤔
yani ilk hoş dedin sonra sana göre sapıklıkmış, onu anlamadım😒
açık açık der misin, zaten gizlisin, bir erkek olarak merak ettim, bu kdr kızla münasebet içinde olduğu için mi sende bana göre bir sapıklık ama yine de hoş olduğu gerçeğini değiştirmez mi diyorsun?🙄
Evet, biraz fırlama bi tip ama hoş çocuk
Merhaba tekrar size nasılsınız👋 bu sorumun üzerinden 1 ay kadar geçti ama bugün metroda şok edici bir olay yaşadım bununla alakalı o yüzden paylaşmak istiyorum bunu da. Şimdi yanımda oturan bir tane kız vardı, kız da sarışın şarkıcı ece seçkinvari hoş bir tipti işte, gözüm ilişti bir an cep telefonuna kızın kasıtlı bakmadım yani. Bir de ne göreyim, görmez olsaydım keşke 😲 Bu tartıştığımız haberin sahibi çocuğun fotoğrafını ana sayfa resmi yapmış telefonunda ama 😒 Sonra dayanamadım ben zorladım baya baya kendimi sohbetini açtım dedim ki bu çocuk böyle böyle kızlarla doyasıya takılan bir tip uçlarda da bir hayatı var zaten falan filan dedim. O da tamam biliyorum çoğunu dedi ben hoşlanıyorum kendi özelimde bu çocuktan bir Türk kızı olarak dedi ya 😤 Sonra dedi ki bir kerede Kıbrısa özel yatıyla gelmiş bu orada Türk ve Yunan kızları ile plaj partisi de vermiş. Sonra isteyen kızların çıplak pozlarını da çekti hatıra olsun diye diyor. Onlara ben de katılmıstım dedi. Bunun haberi gizli tutulmus yalnız. Anlattı bana ben de şok oldum ve biraz da yine kıskandım diyebilirim bunu 😒 özetle.
soruya güncelleme yapmak istedim bunu yaşadığım için, ne biliym ya beni buluyor işte böyle 😒
Şansına senin de denk gelmiş 😌
ayn ya hiç sormayın şunu😤 siz peki katılır mısınız o metrodaki kızın dediklerine, biraz yine taktım gibi de😒😄
ben de şaşırdım zaten hiç gelmezdi aklıma
Ya mesajla konuşsak mı, buradan zor oluyor
benim xper az mesaj yollamaya yetmiyor kimseye diyeydi 😐 sizin atmanız lazım mesaj galiba bana ilk o yüzden benim xper az ya farketmez buradan da diyebilirsiniz o kızdan sonra senin de düşünceni merak ettim dedim ya taktım gibi biraz😒
ya da özel mesaj da olur bilmem ki
Takiple
Hadi