Haberin gorsellerını Pc'me ındırıp almıştım Mood isminde yabancı bır magazın konulu siteden de tartısmak istiyorum o yüzden, isteyene atarım. Bazı konuları merak ediyorum da. Haberın ıceriginden ziyade kişilik ve karakter hakkında da konuşmak istiyorum bu arada. Konu kafama takıldı da o yüzden sormak istedim dediğim gibi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
atabilirsin bana
pekii, teşekkür ederim öncelikle, atıyorum o zmn, 2 sayfa yalnız, 2 sayfanın da ekran görüntülerini aldım işte, sitenin ismi de Mood, dediğim gibi yabancı bir site, altta sayfa numaraları da yazıyor, skandal diye yazan ilk sayfası y
https://hizliresim.com/f72eas2
https://hizliresim.com/gglu5cr
sayfa numarası yokmuş pardon, simdi baktım da, haberın görsellerini siteden alırken orayı kırpmamışım
soru ne peki
Sizce yaptıkları ahlaki mi ilk sorum bu olsa?😒
bu gercek bi haber mi
Evet işte siteden aldım mood diye yabancı ya
yazmadınız da
musait degildim. yabanci sitede neden israrla buyuk harfli i yazmislar anlamadim😀 yaptiklari genel ahlak anlayisina ters ama benim sorun edebileceğim bir sey degil eger tum taraflarin rizasi varsa
https://www.moodmagazine.co/
Site burası idi yaa iste👆 orada lifestyle yani yaşam tarzı diye bir alt kategori vardı orada bulmustum haberi iste, normalde direkt haberin bağlantısını atıcaktım da laptopta geçmişi silince kaybettim işte. Az çok ingilizce bilgisine sahip oldugum icin doğrusunu söylemek gerekirse haberı görünce kıskanmavari bir durum olmustu diye bir hışımla silmiştim geçmisi de işte :d Ama iyi ki öncesinde görsellerini almıstım tek belki biryerde tartısırım falan diye haberin. İ harfinin büyüklüğünü de bilemiyorum ama yerel aksan ingilizce farklılıgından olabilir, öyle işte
başka düşünceniz veya düşünceleriniz var mı peki haber hakkında, isterseniz ben de fıkrimi belirtebılırım
yazmadınız da yıne
ben soru sorsam siz cevaplarsanız olur mu peki
merak ediyorum diye
söylemiycektim bunları ama kendi düşüncelerimi itiraf ediym bari; belki bir kız olduğunuz için tam manasıyla empati yapamıyor olabilirsiniz ama haberi okuyun tam bir, düşünün 24 mi 25 mi ne yaşındaymış daha üstelik bu haberin öznesi çocuk, yaşamına bakar mısınız yaa lüks yatlar ve tatiller (mega yat dedigi kısım ve karayipler kısmı) kızlar, lüks villası (süper villa dediği kısım orası da) çılgın partiler, o ilk sayfada sol üstte resmi olan hoş sevgilisi vs. Oooh ne guzelll hayat ona guzel vallaa al tam kıskançlık sebebi uçlarda birisi yaniii Tam çocuğu haşlamalık (hatta haşlama az kalabilir diyim) egzotik ve skandal hayatı var. Hatta haberde bile demiş bu çekici kızlar cennetini kendisine nası inşa etti diye, benim bile erkek oldugum halde duyularımı kışkırttı (afedersiniz) Ne diyicegimi bilemedım özetle Fena şanslı ya bence iste, siz erkek olsaydınız neler düşünürdünüz bunun haberiyle karşılassaydınız. Normalde hic sölemiycektim de bunları işte itiraf edip içimi dökmek istedım, yoksa icimde kalıcaktı
devam ediyor hayatı tam gaz 😪 takip ediyorum da cocuğu, çevresinde onlarca kız, güzelim yatı, paylaşım yaptıgı tatilleri falan , cennetvari yaşamı var resmen aga 🤤 neyse ya , artık kıskanma durumlarını biraktım ztn, ben de izleyıp keyiflenmeye bakıyorum 😒
en azından Türkiye'de değil , tek olumlu yanı bu dediğim gibi 😒
sus artik mk ya
ne hayatsiz ciktin sacma sapan birini takip edip aylardir paragraflar dosuyorsun boş ver git
sıradan biri olsa takip etmem, size hava hoş tabii, kızsınız 😒
neyse
hayatsz derken ne demek istediniz bide
ya
sanki anladım da 🤨
Bu nedir arkadas yaa 🤨😪 özel yatıyla brezilyaya gitmiş bu ergen orada tenha bi plajı kapattırıyor sonra da güzelim brezilyalı kızlarla belki sayı olarak 40 50 kadar nude (çırılçplak) kızla bu p*ç tek başına orada plaj partısı verıyor, yakın temaslı parti bidee ben o kızlara kıyamam bile 😩😩 onun yaptıgına bak aga ya, kendisi de nude zaten , arada eliyle kapatıyor cinsel organını, arada da belli oluyor. Sansür yok mu aga sansürrr 😒 Dunyanın çivisi cıkmış iyice. Cinsellik falan yasamıstır hh kızlarla nude partileme sonrasında da, amacı ney bunun? Adeta p*rno içeriği vimeoya atmıs. Vimeo=video paylasım platformu.
Yok ben dayanamıyorm, İçim fena gitti izleyince, bilgisayarı kırcaktm 😩 Umarımm diliyorum ki en kısa zamanda batsın, bitsin bu çocuk. doğuran annenin taa. Bunu doğuran anne taş dogursaymıs keske. Buraya da rahatlamak icin aktardım, yalnız hissetmiym sırf yine die 😪 celebface hanım
sus ya
o kdr söyledim gerçekleri okuma zahmetinde bulunsaydınız keşke , neyse 😒
zaten destek cıkanlardan biri de sizsiniz dünyada, benim sorun edebilecegim bir şey değil tarafların rızası varsa derken d yazıklar olsun ki 😒
siz susunuz lütfen bu arada
sizin gibi ahlaksızlık destekçisi olucagıma hayatsız olurum daha iyi 😒
merak ediyorum ıleride neler olucak
yani bu uçlardaki çocuğun hayatı ıcın, onun özelınde
Bir soru? ahlaksız ve uçlarda bir yasam tarzını bir kız olarak hangi motivasyon ile destekliyorsunuz gerçekten merak edıyorum
da
Umarımm turkiyeye de gelir özel yatıyla, mugla, antalya veya en kotu kıbrıs falan, sonra bazı türk kızlariyla da partilesin de bazı türk kızlarının da ne meraklı olduğunu gorsun 😒😒 magazin camiası falan, son sözum de bu
yine selam celebface 😒
ahlaksız ve uçlarda bir yasam tarzını bir kız olarak hangi motivasyon ile destekliyorsunuz gerçekten merak edıyorum
? cevabınız yoksa onay verdiğiniz anlamına geliyor bu tarz bir duruma 😒
zaten profil fotoğrafınızdan dahi az çok anlasılıyor, yanlıs anlamayın da