Çok insan var ya ilk olarak eski sevgilimin teki bana çok kalleşlik yapmıştı ondan başlardım. Tek gitmesin yazık ardından baba ve baba tarafı akrabaları, staj hocamı, iki üç tane bana yamuk yapan eski arkadaslarim var onları da kurtarırdım bu kötü dünyadan 😂
Düşündum ama kişisel olarak kızdığım sinir olduğun birinu yinede oldurmezdim ama tecavüzcuye namussuza zulüm edene acimazdim heralde toplumdan temizlenmesi gereken oldukları aşikar
Üstünde topuklu ayakkabıyla gezen 100 kiloluk kadın düşün evinde halı olmayan.. Geceleri de yatak odasında son ses tv seyrettiğini ve bütün apartmanın kadına kin beslediğini düşün. Bu arada kadın yaşlı😅 kadın kafadan kontak
Yok canım ne öldürmesi 😀mesela yaniiii.. ona vuran vurmuş yapayalnız bırakılmış huyları yüzünden.. akrabası kardeşi bırakmış tek yaşıyor mağarasında.. Hiç evlenmemiş de sanırım hani çocukları yok…Kapı da açmıyor kimseye.. öyle bir tip
Seninde ne dediğin belli değil👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻bi kızıyon bana gaz veriyon cinayet işletecen elimi kana bulayacan👊🏻👊🏻👊🏻bi diyon zaten şöyle kadın yazık👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻bi diyon acımazdın görsen👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻sen ne içiyon anam kafan dumanlı 😆