Diziler & Filmler Cinayet polisiye dizileri psikoloji bozar mı? Cikeklilatte Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ya izlemek çok hoşuma gidiyor bir yandan da çok korkuyorum sizce psikoloji bozar mı? Güncellemeler+1 yıl Çember izliyorum Cinayet polisiye dizileri psikoloji bozar mı? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_-Branwen-_ Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Benim ilk zamanlar midemi bulandırmıştı ve iştahım kesilmişti gercek cinayetler ve gölgesizler youtube da izlerken yani çok sık bakmamak lazım ama dizi vs onları kurgu olarak görürseniz bir sorun olmaz diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
derya1510 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yok bozmaz benim en sevdiğim tür cinayet zombi polisiye gizem falan bunalr olacak birde aksiyon varsa müthiş 0 0 Yorumla
peppersletters37 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bozuyor kötü etkiliyor psikolojik sorunları olan hastalarımıza onlardan uzak durmasını sıkı sıkı tembihliyoruz. Psikiyatrist 0 0 Yorumla
Eirikaleid Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl hayır hatta bakış açını bile değiştirebilir ama diziye göre değişir. seçimini iyi yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim ilk zamanlar midemi bulandırmıştı ve iştahım kesilmişti gercek cinayetler ve gölgesizler youtube da izlerken yani çok sık bakmamak lazım ama dizi vs onları kurgu olarak görürseniz bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Yok bozmaz benim en sevdiğim tür cinayet zombi polisiye gizem falan bunalr olacak birde aksiyon varsa müthiş
Bozuyor kötü etkiliyor psikolojik sorunları olan hastalarımıza onlardan uzak durmasını sıkı sıkı tembihliyoruz.
Psikiyatrist
hayır hatta bakış açını bile değiştirebilir ama diziye göre değişir. seçimini iyi yap
Yok yahu niye bozsun
Saçma sapan konuşma la
Benim de hoşuma gidiyor
Niye bozsun
Niye bozsun ya. Millet yıllardır izliyor.
Korkun fazlaysa bozabilir
Bozmaz
Bozar