Barış motor kazası yaptığında henüz çocuktum ve ben bile o yaşımda çok etkilenmiş ve üzülmüştüm. Mekanı cennet olsun. Böyle kaliteli birinin hayatının film olduğunu görmek beni sevindirdi. Sesiyle büyüleniyorum hala daha.
Barış Akarsu’yu canlandıracak oyuncu ise İsmail Ege Şaşmaz. Bakalım neler olacak.
2007 yılında vefat eden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Barış Akarsu’yu sever misiniz?
Motosiklet kazası yapmadı ki araba kazası yaptı! Sebebi de biraz hovardalık 🙄 2 tane kızla beraber hız sınırı 90 olan yolda 200km hızla gidip kaza yapmıştı diye hatırlıyorum...
Dün gibi hatırlıyorum. Kazanın olduğu gün Knight Online oynuyordum. O oyunu da binlerce kişi oynardı. Herkes sohbette Barış Akarsu için dua ederdi, ülkenin son kenetlenme olaylarından biriydi. Maalesef olmadı.
Barış abiyi severim.. Hemşehrim olduğu için tanışma firsatim olmuştu.. Ben daha küçüktüm tabi o zamanlar ama annem babamla birlikte tanışmıştık, hatırlıyorum.. Çocukları da çok severdi, ben birde tombik biseydim o zamanlar 😂 Çocukken içten içe onu begeniyordum hatta.. Herkesin olmuştur çocukken aşık oldum sandığı anlar.. Benim için o kişi de Barış abiydi.. Annesi de vefat etmeden önce bir kaç kez görüşmüştük.. Ailecek çok iyi insanlar..
Müslümden daha fazla izlendi diye biliyorum bergen. Ve emin olmak için internetten baktığımda da doğruladım bunu. Hatta diyor ki: "Müslüm filminin 39 haftalık vizyonda kalma süresinde elde ettiği kazanç 84 Milyon 601 Bin 438 Türk Lirasıydı. Bergen filmi sadece 2 haftalık hasılatı ile Müslüm filmini solladı. "