Diziler & Filmler Disney channel sadece Türkiye’de mi kapatıldı? pırdino31 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aga çocukluğumuz da gitti 2011-2015 de çok izlerdim en güzell yıllarıydı neden kapatıldı? Güncellemeler+1 yıl ? Neden Disney channel sadece Türkiye’de mi kapatıldı? Cevapla En Güzel Soruları Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
arzun594 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Pırdino senin en büyük hayranınım takipe aldım seni güldürüyorsun 1 1 Yorumla pırdino31 +1 yıl Teşekkür ederim efenim sağolun varolun dhshhdjfj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sifreli oldu. Ozel platformlarda halen var 0 7 Yorumla pırdino31 +1 yıl Nasıl yani? Tv de izleyebilecek miyiz? Yorumla pırdino31 +1 yıl Paralı bir kanal mı oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tv plusDigiturkDsmartBunlarda var. Parali platformlar yani Yorumla pırdino31 +1 yıl Haa ben de tamamen kapandı zannettim ya. Eee alırım o zaman ama eski filmler diziler olursa sanırım en son reklamı yapıldı eski diziler geliyormuş Yorumla pırdino31 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla pırdino31 +1 yıl Özlemiştim eski disney channeli. Zaten paralı olması iyi olmuş o özel bir kanal ve reklamları da pahalı oyuncak reklamları yapılıyor maddi gücü olan insanlara ait bir kanal olmalıydı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄😄Bakis acinda garipmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pırdino senin en büyük hayranınım takipe aldım seni güldürüyorsun
Teşekkür ederim efenim sağolun varolun dhshhdjfj
Sifreli oldu. Ozel platformlarda halen var
Nasıl yani? Tv de izleyebilecek miyiz?
Paralı bir kanal mı oldu
Tv plus
Digiturk
Dsmart
Bunlarda var. Parali platformlar yani
Haa ben de tamamen kapandı zannettim ya. Eee alırım o zaman ama eski filmler diziler olursa sanırım en son reklamı yapıldı eski diziler geliyormuş
Teşekkür ederim
Özlemiştim eski disney channeli. Zaten paralı olması iyi olmuş o özel bir kanal ve reklamları da pahalı oyuncak reklamları yapılıyor maddi gücü olan insanlara ait bir kanal olmalıydı.
😄😄
Bakis acinda garipmis