Arkadaşlar Disney plus+ Ermeniler rahatsız oluyor ve istemiyor diye yayınlayacağı ve çekimlerini bitirdiği Atatürk dizisini yayınlanmadan kaldırdı. Ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Disney kaldırır o problem değil, her haltta sesi gür çıkan karakter yoksunu ünlülerin arpası kesilmesin diye sessiz kalmaları problem
En çok tatlı su solcularının meydana çıkmasına sevindim
ermeniler istemiyor diye kaldırıldığının kanıtı var mı?
Olay çok uzun sen izle internette çok video varbunla ilgili
sağda solda her duyduğuna körü körüne takarak inanan çok ülkede naparsın
Yani ben onlardan değilim.
belli dedikodu yayıyorsun ortalığa sadece
Ya @ptal adam s. g. araştır öyle gel jaherin, beyaz Kurt, sadece Enes bunla ilgiii tonla video yaptı bulaşma millete. Ben cahil sorgulamayan millete iftira atan bir herifim diye bağırıyorsun resmen burada
atatürkün annesini camiye atıp cemaatle siikiyolarmış neden müdahale etmiyorsun?
Hadi bakalım seni bir egmye şikayet edeyim de gör. Hahahahahaha
polis bok yoluna geberince şehit polisin karısını çocuğunun gözünün önünde tecavüz etmek çok zevkli olurdu ohh be
Cimere de edicem şikayet
maraş depreminde bok yoluna geberdiniz ohh be onbinlerce türk kuduz köpek gibi kudura kudura geberdi hahahahhahahha depremde geberen kadınların göötüne türk bayrağı soka soka çığlık attırırım
etsen nolcak hiçbişey çıkmayacak şehit karıları yaarrraak istiyor kocası geberdi diye karısı ömür boyu yaarrraak yemesin mi? şehidin emanetine siike siike sahip çıkalım şehit karısı siikmek vatana hizmettir hahahaha :D :D :D
Bak senin var ya annenin o güzel @mcuguna yoğur koyar soka soka ayrna yaparım.. ondan sonra kızını alırım şöyle memelerini h@mmm yapar yerim ondan sonra sülalenin ve milletinin g0t deliğine y@rrAg1m1 s0k@r1m ondan sonra b0sal1r1m offf
@ğl@ta @glata s1kerim anneni dur yapma açıyor der üfft daha çok s0k@r1?
depremzede kadınları camiye atıp cemaatle grup siikeriz :D :D :D
Senin tüm bağlı olduğunu teşkilatların g0t deliğine 18 cm s0kar1m sonra ufff tjm gün gel git yaparım
Babanın da ağzına y@rram1 s0kar1m sonra boşalirim tüm sülalenin senin ve teşkilatlarinin gözü önünde üffff
şehit karısı yaarraaak istiyor sahipsiz bırakmayalım bir de 10 dolar verelim sadaka diye yazık açtır çocuğunu doyursun sonra kızı da erken yaşta yaarraak yemesin :D
Senin anneni alırım kucağıma ondan sonra açarım bacaklarıni ondan sonra zıp zıp zıp ziplatirim
@nnen tassaklarimi yalar durur demi
maraş depreminde allah annanızı nasıl siikti attı ama hepiniz mal gibi kaldınız :D yeni doğmuş bebekleriniz bile kuduz köpek gibi kudura kudura geberdi hahahahaha :D :D :D :D
@ll@h senin anneni ve tüm sülalendeki karıları bizlere cennette huri diye verecek merak etme bende o sırada tüm inanlarla annene grup yapcaz
Anneni her birimiz 1000 sene yapcaz ufff hiç bitmeyecek zevkimiz
doğu türkistanda çinliler annanızı çatır çutur siikiyolar hahaha türk bacıları 10 çinli erkekle grup yaparken evinde keyif yapan korkak eziik türk :D atapiiiçin köpekleri anca kuduz köpek gibi kudurmayı bilir hahahaha
yunanlılar 100 yıl önce başörtülü annalarınızı siikip siikip kaçtılar yanlarına kar kaldı yunan tohumu oldunuz hepiniz sonra büyüyünce baban türk çanakkalede bok yoluna geberdi dediler hahahaha :D :D :D :D
Sen Kürt müsün manipülator müsün bilmiyorum ama tam bir 0r0zpu ewladisin. Atam senin ananın bacaklarını iyi oksamis ki böyle kuduruksun. Annenin popo yanaklarını muah muah öperim sonra araya bir girererim üffff
disneye boydan gireyim
Bir şey diyecektimde vazgeçtim..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!