“Anne with an E” dizisinin Türkiye uyarlaması olan “Yeşil Vadinin Kızı” adlı diziden fragman yayınlandı. pic.twitter.com/s9E9mqHnTM— Filmlerden (@filmdenkare) March 30, 2022

“Anne with an E” dizisinin Türkiye uyarlaması olan “Yeşil Vadinin Kızı” adlı diziden fragman yayınlandı. pic.twitter.com/s9E9mqHnTM— Filmlerden (@filmdenkare) March 30, 2022
Hayır asla. Hiç bir şey anne with an e nin yerini dolduramaz. O dizi ne güzel sevgi ve neşe doluydu. İnsanın ruhuna çok güzel terapi gibiydi. Hayalleri duyguları ve mutluluğuyla insanı hayata bağlayan çok güzel bir diziydi. Bizimkilerin yapacağı dizi ise insanı hayattan soğutur, çaresiz bırakır, depresyona sokar. Bizimkiler sevgiden güzellikten doğadan mutluluktan ne anlar. Acıdan başka hiç bir şeyden beslenemiyorlar. Ne görmüşler ki sevgi güven mutluluk ve güzellikleri ortaya çıkartacaklar. Sinema tarihleri bile ayrımcı, cinsiyetçi ve vahşet dolu. Güzelim dizinin içine eder onlar. Bu çapulcuları yeterince yerdiğimi düşünüyorum 😃 Tükler önce psikolojilerini düzeltsin öyle film çeksin 😃
Cevap
1Cevap
Şu kız da bir büyümedi gitti. Nerde acıklı, hayatın tüm sorumluluğu üstüne yüklenmiş çocuk kız rolü var bu kızı oynatıyorlar.
Türkler neden kendileri bir şey üretemiyor diye sormadan edemiyorum
valla öyle ya
İzlemem gerek yok çünkü kötü olacağını izlemeden de tahmin edebiliyorum. Orjinal hali kalsın aklımda.
Uyarlamaların bile cılkını çıkartıyorlar izlemem büyük ihtimalle..
ben de izlemem
neden neden diye başlayacam şimdi çakal devam eder dye susuyorum
ay hiç çekilmez bu dizi sırf kız için bile izlemem yani kızdan hoşlanmıyorum.
Asla izlemem kesin bok etmişlerdir diziyi uyarlayınca
bu kıza nedense ısınamıyorum sırf o yüzden izlemem
al benden de o kadar, çok uyuz bir oyunculuğu var
evet aşırı itici yapmacık geliyor
Uyarlama şeyler sevmiyorum cunku beceremiyoruz
izlemem beğenmedm
hayır tabii ki
Hayır
Hayır
Zannetmiyorum
Hayır izlemicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?