İnsanlar kendisini neden reyting kurbanı ediyor? İnsanların ne kadar sıkıntısı olursa olsun gerek var mı sizce TV programlarına çıkmaya? Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Beyin nakli şart diyorum.
TV programlarına çıkan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Böyle programlar milletin beynini uyuşturmak için. Bizim millet hatta hemcinsim bile böyle programlar izliyor. 😀 Baştan ikinci su cinayet çözen falan bana dersen kriminal raporcu veya bir prof...🤣🤣🤣 Mesela kanıt programı vardı. Oradaki kadın mesleğini icra eden biriydi. Tamam program güzel ama seçim yanlış. Bu konuda bilgisi olanı oraya koymak lazım. Amacı reyting olmayacak. Topluma bilgi aşılamak. Gerçi bizim toplum nerede hır gür öyle program izler. Nerede antin kuntin dizi var. Böyle mevkiler arasında uçurum diziler onu izler hayatında bilinçaltına o yerleşir ezbere onu yaşamaya çalışır. Kimi de çıkar şiddet dizileri izler sokakları talan eder. Asker de sınırda nöbet tutar işte özet ülkenin halı. Sorsan asker çok maaş alıyor. Senin kıçın gece o yatakta iken onlar ne yapıyor ayakları ne ne durumda diye veya bir dua edip uyumaz. Bence asıl hainlik budur. Dışarıya bakmaya gerek yok ki içerde kendimiz yetiştiriyoruz bunları. Şöyle elinde tahsili olmayan cahil kişileri karşınıza çıkarıp birkaç kelime ezberleyip beyinlerinizi yıkarlar, sonuç.
Şu oğlu, kızı kaybolan ve uzun süredir haber alamayan aileleri anlarım da, boşanmak veya diğer ailevi meselere orada, milyonların önünde çözüm aramak hiç normal gelmiyor bana
Onlara mutlaka para falan veriliyor bence. Kimse kendini durup dururken rezil etmez bence. Ama bana para da verseler ben çıkıp da oralarda her şeyimi anlatıp ağlayıp bayılmam. O insanların biraz da gamsız ve rahatlığından. Rezil olmak falan umurlarında değil.
Ya da kimisi de gerçekten çaresiz oluyor da mesela Müge anlı mutlaka bulur, çözer falan diye mi düşündüğünden çıkmak zorunda hissediyor kendini bilemiyorum. Onların nasıl bir psikolojide olduğunu bilemeyiz. Ama bana da çok kepazelik olarak görünüyor.
Kimseye ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum, özellikle öyle bir durumda kalmadan varsayımlar üzerinden konuşmayı doğru bulmuyorum.. Bazı karı koca ilişkilerinin ekrana yansıması gerçek anlamda mide bulandırıcı olabiliyor.. Fakat bazı olayların çözülmesi için ya da kayıplarına ulaşmak isteyen insanlar adına bence artısı olan bir durum.. Keyifli akşamlar..