Vampirlerin olduğu filmlerde çoğunlukla kurt adamlara da yer verilir. Ve genelde bu filmlerde kurt adamlar daha insancıl, sıcakkanlı ve dava adamı gibi görünürler. Ama vampirler daha karizmatik olduklarından göze batanlar vampirler olur. Sonuna kadar kurt adamcıyız aaaaaaauuuuuvvvvv :D :D
Vampir ve kurt adamın olduğu filmlerde senin tarafın hangisi?
her gün traş olan adamız:)))) vampir olsun bai, yıllardır kanımızı emiyorlar zaten olaya da aşinayız:)))) ayvanlar alemi bünyemize uygun değil , öyle dört ayak gezecen alemde adın çıkar bilader, enver abi domalıp yürüyo ddirtmem kendime:)))))))))))))) kurt adam bize terso hemşo
Tamam, vampirler daha kültürlü ve bilgili olabilirler, o da upuzun yaşamaları sayesinde yoksa bir fışkı olacakları yok da her neyse, gene de bir kurt adam kadar vefalı değiller ama senin vampir demene şaşırmadım :D
Kurt adamlara sürekli köpek muamelesi yapıyorlar. Oysa kurt adamın özü üzerindeki kıllı postu değil, onun içinde yaşayan kutsal ruhtur.
Hem güneşe bile çıkamıyorlar yazları nasıl güneşlenirsin. Kurt adamın böyle derdi yok. Dolunayda en azından evinde oturur kitabını kahveni alır pencereden dışarısını seyredersin. Vampirler çok kibirli oluyorlar bir de :D
Ama senin seçme nedenin bunlar değil. Daha karizmatik, bilgili, kültürlü, sanata meraklı ve sosyal oldukları için seçmişsindir. Vampirler 1860 Amerikan iç savaşı öncesi beyaz ırk, kurt adamlar ise siyahiler gibi kalıyor biraz ve hep buna benzer yansıtılıyor maalesef. Yaşasın Lycan kardeşliği
Trump zevksizse biz ne yapalm yani ben kendi görsel zevkimi söylüyorum başkası beni bağlamaz ayrıca sen çelimsiz görmemissn demekki edward gayet olgun tavırlar sergileyen biriydi kemiksi yüz hatları dağınık saçlarıyla kaslarıyla hava atmaya çalışan sürekli çıplak gezen kavruk tenli kurt adamlara bin basardı