Diziler & Filmler İzlemeye fırsat bulamadığınız dizi ya da filmler var mı? terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor “YOU” son sezonu izlemeye fırsat bulamadım daha 🤦🏻♀️Hep izlemeye niyetlenip ama sürekli bi aksilik çıkıp ta izleyemediniz dizi ya da filmler var mı 🍿 🎬 🎥 İzlemeye fırsat bulamadığınız dizi ya da filmler var mı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Var evet, yarım bıraktığım bir dizi var Your Honor diye duruyor öyle. 😀You'nun 3. Sezonunu ben de izlemedim onu izlemem heralde iyice psikopata baglamislardir😀 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. Squid Game bakalım ne zaman izlerim 🤭 0 3 Yorumla terazininbiri +1 yıl Büyük ayıp etmişsin haha 😃Cidden izlemedin mi 👀 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yooo izlemedim 😄Dövüyorlar diye duydum Yorumla terazininbiri +1 yıl Öyle bi moda ettiler ki sorma sorma linç ediyorlar izlemeyeni 😬 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Allah'ım tipe bak yahu :DBenim de var ya bir sürü hem de. Şimdi hepsini tek tek sayamam ama YOU yeni sezonu merak ediyorum.. 0 7 Yorumla terazininbiri +1 yıl Şu an o kedi gibi film bakıyorum 😻 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hangi film Yorumla terazininbiri +1 yıl Kaan Urgancıoğlu ile Aslı Enver’in “Sen yaşamaya bak” diye bir filmi var ona bakıyorum ama sıkıcı.. ilerleterek izliyom xp Yorumla terazininbiri +1 yıl Bak burdan bi soru geldi aklıma 😈 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Kulağıma söyle :D Yorumla terazininbiri +1 yıl İpucu: film çok sıkıcı 💩 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Aa hadi bakalım :D Yorumla
pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok var, Sherlock izliyordum o da şu an yarım kaldı. Şu sıralar hiç vakit bulamıyorum bulsam bile dizi izleyerek harcamak istemiyorum ;/ 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl You'nun sezonu çıktığı gün izleyip bitirdim.😬Şu anda yok öyle film ya da dizi, "sen yaşayama devam et" filmini merak ediyordum, dün izledim onu da. 0 7 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Sen yaşamaya bak işte yahu.🤦♀️😂 Yorumla terazininbiri +1 yıl Sevdin mi? Şu an ilerleterek izliyorum da 😃 benim yorumumu soracak olursan film böyle 👉💩 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Ciddi miiğ? Ben beğendim, biraz ağlamışta olabilirim.🙄😂 Yorumla terazininbiri +1 yıl İşte duygusal olamadığım için beğenmedim demek 🤦🏻♀️ dur sonunu bekliyim 😬 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Atlamadan izleeeğ.😂😂 Yorumla terazininbiri +1 yıl Tam yine ilerletme tuşundaydım 😅 hee olaar… ilerletmem 😬 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Shshah😂😂 Şimdi sakince çek o parmaklarını tuştan ve izle.🤨😂 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Daredevil var, onu da yakında izlerim. Ya da bilmiyorum. sdşsldldks 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl Daredevil'i kesin izle kanka, çok şey kaçırırsın. Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 200 Gb'lık dizim hazırda bekliyor, yavaş yavaş eritiyorum. Sakin. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Narcos Mexico vardı ama sarmadı yaa o pek içime sinmedi izlemem daha.. Film de yok vallahi. 0 0 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olmaz mı... Glitch yarım kaldı 🤦 2. Sezonda 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 446 cevap paylaştı. Dizi film islerini bıraktım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Elbette var 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 359 cevap paylaştı. Çığlık 5'i izleyemedim ukde kaldı içimde. 0 0 Yorumla