Benim daimi favorim Güldür Güldür. Bana her zaman daha samimi ve içten geliyorlar..
Güldür Güldür
Çok Güzel Hareketler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamlar narcos 🖐️
https://www.youtube.com/embed/d1hadvmJGEkGüldür Güldür Show'u İnsanlar aleminden beri takip ederim.
Çok sevdiğim bir programdır.
Ali Sunal'ın sunuculuğunu ve ülke gündemini mizah ile ekranlar önüne sermesini çok başarılı buluyorum.
Diğer yandan gerçek hayatta olan tuhaf şeyleri derleyip harika ötesi skeç çıkarmalarına bayılıyorum.
ADANA ADLİYESİ skeç serisi en sevdiklerim arasındadır.
Çok yetenekli becerikli oyuncular rollerini yaşıyorlar adeta oynarken.
Senaryolar, laf sokmalar, karakterler zaten efsane buna diyecek sözüm yok.
Zengin Bilal'i
Şevket hoca'sı
Patron Namie'si
Adanalı Fikri'si ile benim için efsane bir program haline geldi.
Her karaktere ayrı hayranım ve aşığım, neşe kaynağım. 🤩🤩🤩
Daha yazarım ama fazla uzun olmasın fkdkfj.
Sevgilerimle flora 🌺
Çok Güzel hareketler bunlar özellikle yeni sezonu bu oyuncular bilmiyorum çok çok kötü geliyor bana bir kez izleyeyim dedim en azından bir skeci yargısız infaz yapmak istemedim ancak o kadar kötüydü ki birkaç dakika anca dayanabildim.
Güldür güldür'ün verdiği mesajlar ayrı güzel işledikleri konular yaptıkları göndermeler ayrı güzel ve gerçekten de oyuncuları başarılı ve komik de buluyorum. İki yönden de insanı doyuran bir program.
İkilemde kaldım. Çünkü bazen, güldür güldürün skeçleri hoşuma gidip keyifle izliyorken bazen de çghb'nin skeçleri hoşuma gidiyor. Zaman zaman birine ilgim kayarken diğerine azalıyor. Fakat son zamanlarda güldür güldür daha çok keyif veriyor. Çghb'nin skeçleri bazen, çok sosyal medyaya yönelik oluyor. Daha çok güldürürken düşündüren, güzel anısı olan skeçleri izlemekten keyif alıyorum diyebilirim.
Ben güldür güldür izlerken daha çok gülüyorum. Ancak çgh de izliyorum onda da gülüyorum. Özellikle safi yalan serisi, Atakan Hilmi cemile üçlüsüne bayılıyorum.
Cevap
8Cevap
Benim favorim Çok Güzel Hareketler Bunlar ama en çok ilk versiyonunu seviyorum.
Güldür Güldür benim her zaman favorimdir.
Aslında olay program isminde değil Ali Sunal olduğu için seviyorum.
Ali Sunal bu formatı ilk Atv kanalında "Beşer Beşer" ismiyle yapmaya başlamıştı. O zamanlar sadece 5 oyuncu vardı ve kulis maceraları da program arasında format dahilinde yayınlanıyordu.
O zamanlardan beri takipçisiyim. Tee Hakkı ve Sinem zamanından beri bilirim yani.
#Cassie
ÇGH ilk zamanlarını hiç kaçırmadan izlerdim. İlk halini yani.
Güldür güldür de Naime ile girmişti hayatıma.
şu an ikisi de hayatımda değil. :)
Bana ikisi de hiç komik gelmiyor ama birisini seçecek olsaydım güldür güldür derdim o daha iyi sanki diğerine göre
Bence güldür güldür ekibinin oyunculukları çok daha iyi çgh 2 bana amatör geliyor yani çok da izlemedim ama denk geldiğim kadarıyla öyle hissettim
Cok guzel hareketler bunlari daha cok seviyorum. Oyuncularin yasindan falan mi bilmiyorum daha yakin geliyolar.
İkisini de takip etmiyorum. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın en eski sezonu daha iyiydi. Oğuzhan Koç'un, Eser Yenenler'in vs olduğu zamanlar.
İkisini de sürekli takip etmiyorum. Belirli başlı olarak ikisinin devam skeçlerini izliyorum.
Ikiside kendi alanında iyi birini seçsem diğeri küser
Güldür Güldür. Çok güzel hareketler bunlar da güldüğümü hatırlamıyorum.
Çok güzel hareketler favorim daha komik olduğunu düşünüyorum.
Güldür güldürü seçenler , espriden ve oyunculuktan kesinlikle anlamıyor.
Güldür Güldür çok daha başarılı ve oturmuş. İkisini de izlerim ama
Güldür Güldür daha iyi bence. ÇGH’nin oyunculuğunu beğenmiyorum pek..
Hiç biri ilkokul çocuk tiyatrosu gibi duruyor hiç cezbetmiyor.
Güldür Güldür tabikii yılmaz Erdoğan sevmediğim den çok güzel hareketler izlemiyorum..
Çok güzel hareketler bunları ilk başladığı zamanlarda çok beğeniyordum. Güldür Güldür izlemiyorum.
ÇGH eski skeçleri daha komikti. Güldür güldür de aynı şekilde. Uzun zamandır izlemiyorum.
güldür güldürdü ama naimecüğüm çıktı tadı kalmadı 😣😒
Bence çgh hiç bir zamn Güldür Güldür kadar komik olamadı
İkisinide izlemiyorum.
İzleyeydim iyi olabilirdi evet 😅 Önerebilirsin birinden birini istersen. Boş bir zamanımda bakarım youtube'dan.
Tamamdır izleyeceğim. Önerin için teşekkür ederim :)
ÇGH: İlki daha iyi olsa denk geldikçe bunu da izliyorum.
Kesinlikle ÇGH bana gore
Güldür güldür Mesut karakterini seviyorum 😅
çok güzeö hareketler bunlar :)
İkisi de değil ben izlemiyorum.
Güldür güldür daha çok güldürüyor
Hiçbiri komik gelmiyor bana
Güldür Güldür güzel 🙂
Çok güzel hareketler bunlar
Güldür Güldür tabi kii, en çok onda eğleniyorummm
Kesinlikle Güldür Güldür
Çgh ama eskisi, yeniye göre Güldür güldür daha iyi
Güldür Güldür tek geçerim 😂
ikisi de fazla abartılı işler geliyor bana..
ÇGH.
İkisi de rezil.
ÇGH benim beğendiğim
Çgh bence güldür güldür ekibini sevmiyorum
guldur guldur
İkisinide sevmiyorum
Güldür Güldür Show
Çok güzel hareketler
Hiçbiri
A şıkkı
Güldür güldür😄✌🏻
Güldür güldür.