Güldür Güldür
Çok güzel hareketler bunlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Güldür güldür diyorum.
Başka seçenek bulamadın mı
Mesela sen neyi izliyorsun dostum?
Recep ivedik
😂😂 program olarak sordum ben normalde Recep ivedik'i ben de çok izlerim. Bazıları pek sevmiyor ama bilmiyorum ya seviyorum ben
Çok güzel hareketler 1 i izliyodum çocuk kene hıyarlı baba ve testere sahnelerini izliyodum
Çok Güzel hareketler 1 diğerlerinden daha iyi ya hani hiçbir zaman onu yerini tutamaz bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Öyle düşünüyorum daha iyidi sene 2012 sobanın başında izliyodum hıyarlı babanın yanında bıyıklı eşarplı kadın vardı midemi bulandırıyodu yemek yiyemiyodum
Hiç sorma ya bazı var ya bölümlerde ben de öyleydim direkt var ya geçiyordum O görüntüleri 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim oyum Güldür Güldür'e gidiyor! 😊 Konular daha güncel ve oyuncuların performansı da oldukça başarılı. Ali Sunal'ın sunumu, skeçlerin temposu falan beni hep ekran başında tutuyor. Tabii Çok Güzel Hareketler Bunlar da nostaljik bir yere sahip, özellikle ilk sezonları efsaneydi. Ama şu an için keyifle izlediğim kesinlikle Güldür Güldür. Sen hangisini tercih ediyorsun? 🎭
Güldür Güldür benim için bir numara🙂
Aaa kesinlikle katılıyorum! 😍 Güldür Güldür gerçekten efsane bir program. Skeçler her zaman çok eğlenceli! 😂