aynen ekonomi cok iyi sinemaya abur cubur sokabilmek icin hamile taklidi yaptim bugun pic.twitter.com/Wf5C2KqvET— ladin (@ladin_t) March 20, 2022

aynen ekonomi cok iyi sinemaya abur cubur sokabilmek icin hamile taklidi yaptim bugun pic.twitter.com/Wf5C2KqvET— ladin (@ladin_t) March 20, 2022
Hamile taklidi yapacağına çantasına falan koysaymış olurmuş. Birde hamile taklidi yapacak kadar ne doldurmuş içeriye o kadar. Film boyunca çilingir sofrası kurup yiyecek heralde.
Ayrıca bu konu hakkında dün soru sormuştum. Seni de soruma beklerim.
Sinemaya dışardan yiyecek sokmak fakirlik mi yoksa kurnazlık mı?
Sinemaya dışardan yiyecek sokmak fakirlik mi yoksa kurnazlık mı? ↗
iki cips koysa o karın oluşur zaten. çantası çok küçük fotodan da anlaşılıyor, koyamaz. sorun güzelmiş gelirim
Mantıklı. Bizde sinemaya giderken dışarıdan alıp poşetlere saklıyorduk -üstüne başka şeyler tıkıştırdığımızdan belli olmuyordu- geçerken de kimse bir şey demiyordu.
Sinemadan yiyecek içecek almak bana kusura bakmayın ama apt*llık gibi geliyor. Dışarıda 5 liraya alabileceğin bir şeyi, neden sinemadan 10 liraya alasın? ☾
Ben sinemaya giderken spor sırt çantasının içini marketten aldığım paket patlamış mısır içecek, su çikolata ile doldurup öyle giriyorum içeriye..
Çünkü sinemada bunlar pahalı
Bu kıza da selam olsun aramıza hoşgelmiş ✌😂
Gerek yok ki o kadarına. Kıyafet çantasına mı bakıyorlar sanki çantanın içine at yiyecekleri koy üstüne kıyafeti gir solana. Abla da sıra gecesine gidiyor heralde o kadar yiyeceği ne yapacak 😃
Cevap
16Cevap
Sinemada yiyenlere sinir oluyorum.2 saat tut o ağzını yeme.
şapır şupur etmiyorsa niye sorun olsun ki
Boş mizah bence çantasına da atabilirdi. Ayrıca biletin en ölüsü 50 tl olmuş neyin fakirliği? Fakir adam dizi/film sitesinden izler ya da torrentten çeker izler.
burada fakirlikten bahsetmiyoruz yalnız. dışarıda olan şeyi sinemada iki katına satıp bizi kerizlemelerinden bahsediyoruz
Serbest piyasayı iktidar değil turgut özal getirdi. Bende iktidarı sevmiyorum ama her şeyin suçlusu onlar değil. Mesela araç fiyatlarının 250-300 bin tl olmasının suçlusu da onlar değil, çünkü onuda tansu çiller yaptı.
iktidardan bahseden kim yahu. s
niye bahsetmedin konuşacak 2 çift laf çıkardı halbuki...
Ben en son öyle yaptım valla sırt çantama doldurdum yiyebileceklerimi bimden aldım hatta. İki tane de kutu kola aldım. Fakiriz ama aptal değiliz. Aykut enişte 2 ye gitmiştim 🤣
komik film hakkaten
Biraz abartılı olsada gülmek için idealdi 😊
ilk filmi daha güzeldi ama. d
Seri filmler öyle oluyor zaten. Hakan Yılmaz'ı severim ama onun karakteri güzel olmadı abartı orada zaten. İlk film daha iyiydi film gibiydi 😉
aynen ya hakan yılmaz ne alaka dedirtti
Ohooooo yeni duydum deme gönül koyarım :) marketten patlamış Mısır alıp yeri belli olmasın diye ağzını açıp, havasını alıp küçücük hale getirir çanta içinde sokardık. İçecekler çikolata cabası :)
çanta olayını biliorum zaten ama hamile taklidi yapanı ilk defa duydum. d
Sistem bizi hep ilalegal işlere itiyor ne yapalım :))
Çantanızla da sokabiliyosunuz ki. Biz hamburger menü alıp yemiştik sinemada :D
ben küçük çanta kullanıyorum genelde ama sizinki baya iyi taktikmiş :d
Sinemaya giderken özellikle yanıma sırt çantası alıyorum aburcubur sokabilmek için. Ama bu da mantıklıymış.
sırt çantası hiç sevmeyen biri olarak tam benlik taktik. d
Sinemaya gizli yiyecek sokmak ata sporu gibi bir şey ya. Normalde bir şey yemeyeceksem bile sokuyorum 😂
amaç heyecan yaratmak mı. d
Ben evdeki ice kartonla mısır kutusu yapıp biraz mısır patlatıp götürmüştüm. Hatta AVM’dekinden daha büyük olmuştu..
öyle tür şeylere kalkışan birisi olmadım hınzırlık hiç düşünen birisi değilim :D
valla eğlenceli gibi :D
Ben böyle yapmak yerine sırt çantamı götürüyorum. Beyin bedava... 🤣
sırt çantası dert ya. s
Niye dert olsun? Küçük mini spor çantalar çok kullanışlı... Hem sıcak gelince ceketi kol altına da asabiliyorum. Cüzdan, su, her ne varsa içine de koyuyorum. Oh mis...🤣
ben küçük askılı çantalar kullanıyorum o nedenle bana dert. d
Anlıyorum... 😃
Sevmiyorum öyle gıdaları filmmi izleyeceksin yemek mi yemeye gidiyorsun
ama filmin yanında popcorn güzel gidiyor
Zevk meselesi ben yatıp filme odaklanmayı seviyorum
Deme şöyle şeyler anısı var
aaa anlatsanaa
Popcorn harici çikolata falan zaten rahatça sokar kızlar sütyenbankta 😂
sinemada bir şey yenmesine sinir olurum, heleki durağan filmde adamın ağız sesi gelirse
Valla ben erkek halimde yaptım bunu :D
hamile rolü mü gkgg
vaaaay eğlenceli adamsın. d
çok mantıklı gelmedi bana, rezilliği ayrı sıkıntı :)
Yıllardır olan şey bu zaten yeni mi duydun bunu abartıyosun bide. Sanki kimsenin bilmediği çok zekice bişey gibi
hamile taklidi yaparak mı giriyordun bay çok bilmiş
Hamile taklidi yaparak mı sinemaya yiyecek sokuluyo sadece bayan israf? Bi düşün bakalım okdr erkek nasıl sokuyo içeri okdr yiyeceği, bide ilk defa yapılan bişey gibi abartmış. Yok cumhurbaşkanı adayı olsa oyum ona diye 😀😀
yoo çantaya atıyorum daha mantıklı xd
o da mantıklı valla
Sinemaya yemek için mi gidiyorsunuz
Aşık olunası kadın 👌👍😍
bence de :d
Vay be
Boş insan
Elbette
e cantasina koysun?
fotodan belli çantası küçücük, girmez ki. s
Ben nasıl gidiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?