Aile & Toplum Vay anasını avradını sayın seyirciler bir kadın daha ne yapsın? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Hani şu kebapçılar da ki acılı ezme var ya ben bı severim onu kalktım kendim yaptım valla yaptım helal olsun lan bana. Vay anasını avradını sayın seyirciler bir kadın daha ne yapsın? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tadı kokusu hepsi geldi, ellerine sağlık çok iyi duruyo, burdan iki kaşık atıp meze diye getiren restoranlara öpücükler. 😂 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Farklı şeyler yapıp resmini atıyorsun güzelde görünüyor maharet var demek ellerine sağlık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Ayazbelınay +1 yıl Rica ederim Yorumla
romantik-erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Acisi iyi ise tamamdir sarmisak az olacam kda varsa 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 3 diş sarımsak koydum Yorumla
Kaanf Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Ben her döner yemeye gittiğimde ezme alirim canim çekti😁😋Ellerine sağlıkk💖 0 7 Yorumla Kaanf +1 yıl Bu arada tarifini yazabilir misin ben de yapmak istiyorum Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Kaanf +1 yıl Her zaman🤗 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl https://yemek.com/tarif/acili-ezme/ bu tarifle yaptım ama maydanoz ve nar ekşisi koymadım makineden geçme lütfen ince ince doğra Yorumla Kaanf +1 yıl Ya sen harika bir şeysin teşekkür ederim tekrar🥺💖 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Rica ederim 😉🤗 Yorumla Kaanf +1 yıl 🤗😚 Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Bende denedim tarife göre yaptım ama olmadı blender geçtim galiba ondan olmadi 0 13 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hayır makineden geçmeyeceksin ince ince kıyacaksın Yorumla Wakwak41 +1 yıl Olmadı bende blendır geçtim çorba gibi bişi oldu Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende denedim daha önce olmadı 3 veya 4 . yapıştan sonra oldu gibi sanki Yorumla Wakwak41 +1 yıl Bir kere denedim olmadı gittim restorandan aldım Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çabuk pes etmişsin 🤦ben tavuk şiş, tantuni, adana hep evde yapıyorum Yorumla Wakwak41 +1 yıl maalesef öyle oldu tekrar denerim yoksa sevdiğim mezeler arasında acı ezme Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Videoları izle ben öyle yapıyorum herşeyi ilk bı iki acemilik sonra oluyor 😄 Yorumla Wakwak41 +1 yıl Denerim yapabilirsem paylaşırım 😉😁 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl https://yemek.com/tarif/acili-ezme/ bak ben bu tariften yaptım ama maydanoz ve nar ekşisi koymadım ve biraz fazla ince kiydim ezilsin iyice diye Yorumla Wakwak41 +1 yıl Bütün malzemeleri koydum parçalar biraz büyük gözüktü makinadan geçmesem belki olurdu Yorumla Wakwak41 +1 yıl Yoksa tadı felan çok iyiydi adana ve Urfa sis kebabının yanında çok iyi gidiyor şalgam suyu birde of canım çekti nerden denk geldim 😁 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Acıkmışsın😄 Yorumla Wakwak41 +1 yıl Hayır aç değilim canım çekti Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bi lahmacun söyle yanına boynu bükük kalmasın 😄 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Maaşta söz 🙋 Yorumla
Respect067 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Türk kadının hamaratlığı 🌸 ellerinize sağlık 🙏🏻 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Birde cigkofte sosu yaparmisin ogrenelim 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Nar ekşisi sevmiyorum ondan yapmam onu Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Tarifini ver ben yapayimNar ekşisi konmuyor IsitoSalcaKetcapZeytin yagi bahali gelirse aycicek yagi diye duydum Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hayır nar ekşisi var , limon suyu var Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kötü olmuş hiç beğenmedim. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
tehlikelibiri Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 659 cevap paylaştı. Ellerine sağlık hamarat :)) 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Afiyet olsun bayılırım canım çekti ya 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Adres ver yapıp kargolarım 😎 Yorumla gençbirgenç +1 yıl Olur çok saol 😊 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Ellerinee sağlııııııık :) :) 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 🙈🙈olmuş mu Yorumla suunmxv +1 yıl @ölümmmeleğiii Çok güzel olmuuş :) :) Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 🙈🙈💐 Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 667 cevap paylaştı. Helal olsun başkan 😂 0 2 Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Güzel görünüyor ellerinize sağlık Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Var ol kardeşcanım😄 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. helal olsun lan sana 🤣🤣🙈 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Helal olsun lan bana 😄 Yorumla renas63 +1 yıl e tamam lan 🙈🙈🤣🤣🤭🤭 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 👻👻👻 Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Ellerine sağlık 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gokkhan209 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Eline sağlık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊🤗 Yorumla Gokkhan209 +1 yıl Rica ederim canım Yorumla
Adam10_10 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Herkese senden acılı ezme o zaman 😅 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bana uyar😊 Yorumla Adam10_10 +1 yıl Teşekkür ederiz 😊 Yorumla
KoyuMavi34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla KoyuMavi34 +1 yıl :) Yorumla
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık 😊 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 💐🤗 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Elinize sağlık 🙂 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maaşaşlah 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 🙈 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kötü gözüküyor 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tamam 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göz kırpinca ne oluyor anlatsana bana Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ezme hiçç sevmemmm. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tamam 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tadı kokusu hepsi geldi, ellerine sağlık çok iyi duruyo, burdan iki kaşık atıp meze diye getiren restoranlara öpücükler. 😂
Farklı şeyler yapıp resmini atıyorsun güzelde görünüyor maharet var demek ellerine sağlık
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Acisi iyi ise tamamdir sarmisak az olacam kda varsa
3 diş sarımsak koydum
Ben her döner yemeye gittiğimde ezme alirim canim çekti😁😋
Ellerine sağlıkk💖
Bu arada tarifini yazabilir misin ben de yapmak istiyorum
Teşekkür ederim 😊
Her zaman🤗
https://yemek.com/tarif/acili-ezme/ bu tarifle yaptım ama maydanoz ve nar ekşisi koymadım makineden geçme lütfen ince ince doğra
Ya sen harika bir şeysin teşekkür ederim tekrar🥺💖
Rica ederim 😉🤗
🤗😚
Bende denedim tarife göre yaptım ama olmadı blender geçtim galiba ondan olmadi
Hayır makineden geçmeyeceksin ince ince kıyacaksın
Olmadı bende blendır geçtim çorba gibi bişi oldu
Bende denedim daha önce olmadı 3 veya 4 . yapıştan sonra oldu gibi sanki
Bir kere denedim olmadı gittim restorandan aldım
Çabuk pes etmişsin 🤦ben tavuk şiş, tantuni, adana hep evde yapıyorum
maalesef öyle oldu tekrar denerim yoksa sevdiğim mezeler arasında acı ezme
Videoları izle ben öyle yapıyorum herşeyi ilk bı iki acemilik sonra oluyor 😄
Denerim yapabilirsem paylaşırım 😉😁
https://yemek.com/tarif/acili-ezme/ bak ben bu tariften yaptım ama maydanoz ve nar ekşisi koymadım ve biraz fazla ince kiydim ezilsin iyice diye
Bütün malzemeleri koydum parçalar biraz büyük gözüktü makinadan geçmesem belki olurdu
Yoksa tadı felan çok iyiydi adana ve Urfa sis kebabının yanında çok iyi gidiyor şalgam suyu birde of canım çekti nerden denk geldim 😁
Acıkmışsın😄
Hayır aç değilim canım çekti
Bi lahmacun söyle yanına boynu bükük kalmasın 😄
Maaşta söz 🙋
Türk kadının hamaratlığı 🌸 ellerinize sağlık 🙏🏻
Teşekkür ederim 😊
Birde cigkofte sosu yaparmisin ogrenelim
Nar ekşisi sevmiyorum ondan yapmam onu
Tarifini ver ben yapayim
Nar ekşisi konmuyor
Isito
Salca