Gelme lan artık! Yeterince 💩unu çıkarması yetmiyormuş gibi ( ki bunu filmlerinde harbiden de yaptı. ) Nasıl olsa tutuyor diye paraya sıkıştığı zaman bu seriyi uzatıyordur, ha eğer maddi ihtiyacı yoksa da bu herifin vizyonsuzluğuna tüküreyim! Ulan 1-2-3 yaptın bırak. Hızlı ve öfkeli'yi mi geçmeye çalışıyor bu ne biçim iştir! Ayrıca ona "Şahan Gökbakar" demeyelim daha onun gerçek ismi Recep İvediktir. "Şahan Gökbakar hayali bir karakterdir. (!) Bununla alakalı bir açıklaması olmuştu kendi yediği naneye isyan ediyor bi de :d o kadar aynı haltı çıkarırsan tabiki de adın artık Recep İvedik'e çıkar. 🤦😃
@SadFragile yalnız şöyle bir gerçek var ki biliyor musun acaba türk sinema tarihinin en çok gişe yapan filmler sıralamasında ilk 2 de bu serinin filmleri var. Tam emin değilim şu an hala öyle mi ama listeyi gördüğümde öyleydi.
Vay arkadaş kime sorsak ben izlemiyorum, öyk, möyk iğrenç film demiş. Arkadaşlar o zaman kim izliyor bu filmi. Adamın her filmi 5 milyon gişe yapıyor. Neden bu kadar kötülüyorsunuz ki? Ben izliyorum ve bunu söylemekten utanmıyorum. İzledikten sonra bir IQ kaybıda yaşamıyorum.
Bu utanılacak bir şey değil. Neden utanasın? Sor bakim anana şöyle gelin sever mi gibi saçma sapan tiktok videolarına gülen kesim gelip Recep İvedik izleyenlere üst perdeden yorum yapar olmuş. 🐍
Bonjour! Yani baydı artık diyelim. Son üç filmini filan izlerken neredeyse gülmediğimi fark ettim. Yani başka karakter yaratıp, onun üzerine bir film yaparsa daha başarıli olur bence. Tutmuş bir şeyin suyunu çıkarana kadar kullanılması benim hoşuma gitmiyor. Zaten senaryosal olarakta bir tık zayıfladığıni izleyici görebiliyordur. ❤
Vay be, 7 ncisini çekeceğini KS haberlerden öğreniyorum :) Ve bunu izleyenler varmış ki, adam 7 ye kadar gitmiş. 1 i izlediğimde mecburi arkadaş ortamıydı. Gerçek anlamda söylüyorum Komedyenler listesinde sona bile giremez, hani sıralama yaparlar ya Cmylmz, Tolga Çevik falan böyle gider.. Bu bir komedyen değil, espiri zaten yok sadece absürt komedi var ve artık kendisi de anlamalı ki, aynı tarz aynı şekilde Gül-Dür-Mez..
Türkçe de böyle bi kelime sözlükte yok ama " Iyk... " .!
Yıllar önce, daha hayatı sorgulamadığım yaşlardayken, televizyonda karşıma çıktığında izlediğim bir seriydi. Küçükken gülerdim çünkü o zamanlar komik gelirdi haliyle. Akıl devşirdikten sonra anladım, mizahı küfürde bulup topluma küfründe bir mizah olduğunu empoze ettiklerini.. Komik bulmuyorum ki eğer amacı güldürmekse. İzleyenlere saygı gösteririm sonuçta her kafada aynı beyin yok.
İlk 4 film gayet komikti inkar edemem, çok ince edebi esprileri vardı hele ki psikyatristin asistanına calimero kılıklı seni demesi falan çok iyi, bunun dışında 5. film zerre komik değildi 6. film ise biraz daha komikti ama gene de beklentilerimi karşılamadı bence gereği yok suyunu çıkartmasın.
En saçma bulduğumm serilerden birisiiii hiç sevmiyorum yaa. Türk erkeklerinin bir çoğu odun zatennnn budaaa ivedik tiplemesiyle dahaa fazla nasıl hödük olunurrr onu gösteriyor. Ayrıca küfrü meşrulaştırıyoor çok iticiii buluyorum. Topluma faydalı bir yönü olduğunu da hiç düşünmüyorum..
Parası bitmiş 😂 o değilde siyasi mesajlar içeren kaliteli bir yapıt bekliyorum. Recep İvedik ilk 3 dışında pek beğenmemiştim diğerlerini. Bu sefer umutluyum
Recep İvedik tiplemesiyle yeni jenerasyona çapsızlığı, seviyesizliği, densizliği, terbiyesizliği ve birçok kötü davranış biçimini emoze eden Şahan'ı da onun filmlerini de sevmiyorum.
1,2,3 serisi süperdi. 4,5 ve 6 serisi berbat ötesiydi. Film vizyona girdikten sonra hakkında yapılan yorumlara bakarak gidip gitmeyeceğime karar veririm.