Evet öyleydi ama kendini tekrarlıyordu, bizim takım her bölüm yeni enerji için karşı takımla savaşıyordu ve kazanıyordu bu kadar, bi bölümdede kaybedin de bi heyecanı olsun be jdhdhdbdh ama küçük olduğumuz için bunlara takılmıyorduk tabi :D
İyide diğer yapımlarda karakterler her bölüm genelde farklı bir kötü ile savaşıyorlar en azından, ama bunda her bölüm birbirinin aynısıydı, her bölüm aynı düşmanlar ile savaşıp kazanıyorlardı ve bu döngü halinde devam ediyordu jxjcjdhxbdvkz
Evet hatırlıyorum, küçüklüğümden beri izliyorum, ama ne yazik ki cartoon network'ten kaldırıldı, bu yüzden internetten ve youtube'tan izliyorum, ama yine de redakai'yı seviyorum. ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklıma cille geldi oradaki karakterlere benziyorlar ahshshshhshshshsh
Seninde her sorumda aklına bişeyler geliyor ckfjxhdhhzvsbsd
Bir soruda daha aklıma bir şey gelmişti, 2 soruda adımı mı çıkarıyorsun ahshshshdhhdjdj
Oda doğru ama ben bunu yazarken okadar detaya takılacağını tahmin etmedim kxjxghdhxjxhdh
Ahahshdhhdh iyi be gelmem bir daha sorularına
Sende hemen küsüyon he olmaz ki ama böyle ndncjfjdhbzgz
Ahshshshdhhd yav niye küseyim, keyfine bak
Oley kfjdhzhdbzhhzbdvs
Hatırlamam mı? Sürekli dizi ile izlediğim bir çizgi filmdi. Tam anlamıyla efso.
Evet öyleydi ama kendini tekrarlıyordu, bizim takım her bölüm yeni enerji için karşı takımla savaşıyordu ve kazanıyordu bu kadar, bi bölümdede kaybedin de bi heyecanı olsun be jdhdhdbdh ama küçük olduğumuz için bunlara takılmıyorduk tabi :D
asfshdfjhdfhf. Ne zamana kaybeden bir ana karakter yarattılar ki. Sürekli dizi en azından adil bitti.
İyide diğer yapımlarda karakterler her bölüm genelde farklı bir kötü ile savaşıyorlar en azından, ama bunda her bölüm birbirinin aynısıydı, her bölüm aynı düşmanlar ile savaşıp kazanıyorlardı ve bu döngü halinde devam ediyordu jxjcjdhxbdvkz
bitmeyen bir döngü..
Bilmiyorum hatırlıyor gibiyim.😄
Cartoon Network'te çıkardı...
Evet ben çok çizgi film izlerdim hala da izlerim çok severim burada o sarı saçlı olanı hatırlıyor gibiyim ama tam aklıma gelmiyor 😃
Boomer (yani sarışının ismi jdjdbbdxdj)
Evet evet boomeri hatırlıyorum 😄 ama çizgi filmini pek hatırlamıyorum
Evet hatırlıyorum, küçüklüğümden beri izliyorum, ama ne yazik ki cartoon network'ten kaldırıldı, bu yüzden internetten ve youtube'tan izliyorum, ama yine de redakai'yı seviyorum. ^^
Yok hiç izlemedim
Hatırlamam mı. Gormiti redakai ve hero 108 👑
👑 👑 👑
Evt çok izlerdim
Çok seviyordum