Diziler & Filmler Bergen filminin yasaklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bergen adıyla bilinen Belgin Saçılmışer'in acı dolu hayatını konu alan Bergen filminin, şarkıcının katili Halis Serbest'in memleketi Adana Kozan'da yasaklandığını paylaşan Gazeteci Candaş Tolga Işık, Belediye Başkanı Kazım Özgan'dan 'Öyle uygun görüldü' yanıtını aldığını ifade etti. https://www.google.com/amp/s/www.bolgegundem.com/service/amp/bergen-filminin-kozanda-yayinlanmasi-yasaklanmisti-beklenen-aciklama-geldi-belediye-ba-8878g.htm #istanbulsözleşmesiyaşatır#Bergen Bergen filminin yasaklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Film Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FantaziDunyam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Katilini de yatmış bir cezası olduğu için , filmin tahrik ve kaosa sebeb olabilecegi düşünülmüş olabilir 1 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl O pisliği koruyanların ondan ne farkı kaldı o zaman 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı. Sevgi kötü olabilirmi Bergen Hayatında her ilişkiyi yaşadı sevgiyi Aşk ı acıyı ölümü 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadına değer vermeyen zihniyetin daha da kötüye gittiğini gösteriyor. 1 0 Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Nasil yasaklandi ya bilet aldim ben 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Adana Kozanda filmin vizyona girmesi belediye başkanı tarafından şiddet içerikli film diye yasaklandı detaylar için attığım linke bakabilirsiniz Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Yok valla filme girdim izlicem Yorumla
efnann0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nasıl yasaklanmış ya ne saçmaa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Adana Kozanda belediye başkanı film şiddet içeriyor diye yasakladı bergenin katilinin yaşadığı şehirde Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İstanbul sözleşmesi ne alak mk csfsfsf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Katilini de yatmış bir cezası olduğu için , filmin tahrik ve kaosa sebeb olabilecegi düşünülmüş olabilir
O pisliği koruyanların ondan ne farkı kaldı o zaman
Sevgi kötü olabilirmi Bergen Hayatında her ilişkiyi yaşadı sevgiyi Aşk ı acıyı ölümü
Kadına değer vermeyen zihniyetin daha da kötüye gittiğini gösteriyor.
Nasil yasaklandi ya bilet aldim ben
Adana Kozanda filmin vizyona girmesi belediye başkanı tarafından şiddet içerikli film diye yasaklandı detaylar için attığım linke bakabilirsiniz
Yok valla filme girdim izlicem
Nasıl yasaklanmış ya ne saçmaa
Adana Kozanda belediye başkanı film şiddet içeriyor diye yasakladı bergenin katilinin yaşadığı şehirde
İstanbul sözleşmesi ne alak mk csfsfsf
Hükümet koruyor.
Gittim etkileyici bir filmdi
İnanamıyorum ya